Legacies

8.2 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Het tweede seizoen van Legacies krijgt er een castlid bij

Wat oud is, is weer nieuw. Vooral voor een oude vampier die een jong uiterlijk heeft. Deze spreuk werd bevestigd door Thomas Doherty die te zien zal zijn in het tweede seizoen van Legacies.

Doherty, is een Schotse acteur die we onder andere kennen van de serie The Lodge, zal waarschijnlijk een aantal plannen hebben met Lizzie (Jenny Boyd), de heks die het in het eerste seizoen met weerwolf Rafael en vampier MG heeft aangelegd. Het Comic-Con panel bevestigde dat MG het komende seizoen "verder zal gaan", dus er is een opening.

Legacies is een spin-off van The Originals en bevat personages uit zowel die serie als diens voorganger, The Vampire Diaries. De hoofdrolspeelster is Danielle Rose Russell als de zeventienjarige Hope Mikaelson, afstammeling van de meest krachtige vampier-, weerwolf- en heks-families. Ze woont in de Salvatore-school voor jongeren en begaafden, waar collega-bovennatuurlijken hun vaardigheden leren aanscherpen en controleren.

De CW vernieuwde de serie voor een tweede seizoen in januari en zal deze vanaf 10 oktober gaan uitzenden.


Wat vind jij van het nieuwste castlid, ken je hem van een andere serie? Is het een aanwinst of juist niet?

Vorige aflevering
Facing Darkness Is Kinda My Thing
Facing Darkness Is Kinda My Thing
02x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Alle seizoenen van de Amerikaanse actie- en misdaadserie 24 verschijnen eind juni op Netflix.
Vandaag, 13:00
2
De film Penoza: The Final Chapter, het vervolg op Penoza, is vanaf begin juni te zien bij Netflix. Alle seizoenen van de misdaadserie zijn te zien bij NPO Plus.
Vandaag, 12:00
1
Ook in juni komen er weer nieuwe series uit. En het zijn er eigenlijk best veel, ondanks dat vele producties vanaf maart zijn stilgelegd.
Vandaag, 11:00
Het 22ste seizoen van Silent Witness verschijnt eind juni op NPO Plus en wordt wekelijks uitgezonden bij NPO 1 Extra.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04