Legacies

8.1 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Het tweede seizoen van Legacies krijgt er een castlid bij

Wat oud is, is weer nieuw. Vooral voor een oude vampier die een jong uiterlijk heeft. Deze spreuk werd bevestigd door Thomas Doherty die te zien zal zijn in het tweede seizoen van Legacies.

Doherty, is een Schotse acteur die we onder andere kennen van de serie The Lodge, zal waarschijnlijk een aantal plannen hebben met Lizzie (Jenny Boyd), de heks die het in het eerste seizoen met weerwolf Rafael en vampier MG heeft aangelegd. Het Comic-Con panel bevestigde dat MG het komende seizoen "verder zal gaan", dus er is een opening.

Legacies is een spin-off van The Originals en bevat personages uit zowel die serie als diens voorganger, The Vampire Diaries. De hoofdrolspeelster is Danielle Rose Russell als de zeventienjarige Hope Mikaelson, afstammeling van de meest krachtige vampier-, weerwolf- en heks-families. Ze woont in de Salvatore-school voor jongeren en begaafden, waar collega-bovennatuurlijken hun vaardigheden leren aanscherpen en controleren.

De CW vernieuwde de serie voor een tweede seizoen in januari en zal deze vanaf 10 oktober gaan uitzenden.


Wat vind jij van het nieuwste castlid, ken je hem van een andere serie? Is het een aanwinst of juist niet?

Vorige aflevering
Facing Darkness Is Kinda My Thing
Facing Darkness Is Kinda My Thing
02x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08