Catherine the Great

6.7 / 10
55 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.7 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkSky Atlantic
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:55 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:Sky Atlantic
Catherine the Great is een Britse miniserie van de zender Sky en HBO. De serie ging in première in 2019.

Zich afspelend in het politiek tumultueuze en seksueel geladen hof van de Russische keizerin Catharina de Grote, die gedurende bijna de helft van de 18e eeuw de overheersende macht in heel Rusland uitoefende, volgt de gelimiteerde serie Catherine tegen het einde van haar regering tijdens haar gepassioneerde affaire met Grigory Potemkin. Te midden van schandalen, intriges en immense conflicten ontwikkelen ze een unieke en toegewijde relatie, overwinnen hun tegenstanders en dienen ze samen als de architecten van het hedendaagse Rusland.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Catherine the Great.

Nieuws (3)

Ben jij klaar voor een ontmoeting met Catherine the Great? HBO heeft aangekondigd dat de gelimiteerde serie in oktober van start zal gaan.
30 aug 2019
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
23 jul 2019
Miniseries krijgen een steeds grotere aanwezigheid in het televisielandschap. Vergeleken met jaren geleden is er daarin al veel veranderd, en vooralsnog lijkt het aantal miniseries in productie momenteel alleen maar omhoog te gaan.
4 mrt 2019

Vergelijkbare series