Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Nieuwe beelden van The CW-serie The Flash

The Flash (2014) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Op 8 oktober gaat het zesde seizoen van start. De serie is hier te zien bij Netflix.

The Flash (2014) is een spin-off van de serie Arrow. In Arrow is het personage Barry Allen (Grant Gustin) al geïntroduceerd. Hij was pas elf jaar oud toen zijn moeder door een bizar en angstaanjagend incident gedood werd en zijn vader ten onrechte veroordeeld werd voor moord. Nu is Barry Allen een briljante, gedreven CSI-onderzoeker die vastberaden is de waarheid over zijn moeder te ontdekken.

Tijdens Comic-Con in San Diego heeft The CW de eerste ‘sizzle’ vrijgegeven voor het zesde seizoen van The Flash (2014). We zien Heroes acteur Sendhil Ramamurthy, een nieuwe toevoeging aan de cast, en de terugkerende DC-schurk Bloodwork. Ramamurthy speelt Dr. Ramsey Rosso, een briljante arts en ‘s werelds toonaangevende expert op het gebied van hematologische oncologie. Rosso is een voormalige collega van S.T.A.R. Labs’ Caitlin Snow (Danielle Panabaker) en wekt hun vriendschap weer op nadat ze zijn herenigd door een onverwachte gebeurtenis. Maar hun langdurige band wordt snel verbrijzeld als de wens van de dokter om de natuurwetten te trotseren, hem op een donker pad brengt. Rosso transformeert van een oude vriend in de meest huiveringwekkende slechterik die Team Flash ooit heeft gezien: de monsterlijke Bloodwork.

Video on youtube
Vorige aflevering
A New World (4)
A New World (4)
09x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Flash (2014)