Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Rutger Hauer overleden

Wellicht de meest succesvolste Nederlandse acteur Rutger Hauer is na een kort ziekbed overleden.

Blond, staalblauwe ogen en lang, de knappe Nederlandse acteur heeft een enorme waslijst aan series en films waar hij in gespeeld heeft. Van bijzondere Nederlandse films, tot minder populaire films en series Hauer heeft het allemaal gedaan. Zijn imposante carrière begon in 1969 met de serie Floris. Daarna volgt een enorme lijst waaronder de series Duel in de diepte, Merlin (1998), The 10th Kingdom, Smallville, Salem's Lot (2004), True Blood, Galavant, The Last Kingdom, Mata Hari, Channel Zero en Porters.Hauer won ook vele awards waaronder een Golden Globe, een Rembrandt Award en een Gouden Kalf. Hauer overleed in zijn woonplaats Beetsterzwaag. De uitvaart heeft op woensdag 24 juli 2019 in besloten kring plaatsgevonden. Rutger Oelsen Hauer is 75 jaar geworden, R.I.P.

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Trance
24 jul 2019 20:13 -
Triest nieuws dit....Pracht figuur, markante kop.....
Reageer
avatar_antimidant
25 jul 2019 01:43 -
Poeh, niet te bevatten. Dit doet pijn....
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van Chicago PD. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Chicago Med. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Fleabag is een Britse komedieserie van de zender BBC Three. Er zijn twee seizoenen verschenen van ieder zes afleveringen. De serie werd in april 2019 afgesloten bij de BBC.
Vandaag, 10:00
1
Na jaren van mini-reünies op televisie en een recente actie op Instagram, kan de Friends-cast binnenkort eindelijk samenkomen voor een goede reünie op televisie.
Vandaag, 09:00
CBS heeft aangekondigd welke series van start zullen gaan in januari 2020. Er zijn nieuwe series maar ook series die afscheid zullen nemen in 2020.
Gisteren, 12:02
Het tiende seizoen van Larry Davids komedieserie Curb Your Enthusiasm zal in januari 2020 van start gaan bij HBO, heeft acteur Jeff Garlin gemeld.
Gisteren, 11:00