Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Rutger Hauer overleden

Wellicht de meest succesvolste Nederlandse acteur Rutger Hauer is na een kort ziekbed overleden.

Blond, staalblauwe ogen en lang, de knappe Nederlandse acteur heeft een enorme waslijst aan series en films waar hij in gespeeld heeft. Van bijzondere Nederlandse films, tot minder populaire films en series Hauer heeft het allemaal gedaan. Zijn imposante carrière begon in 1969 met de serie Floris. Daarna volgt een enorme lijst waaronder de series Duel in de diepte, Merlin (1998), The 10th Kingdom, Smallville, Salem's Lot (2004), True Blood, Galavant, The Last Kingdom, Mata Hari, Channel Zero en Porters.Hauer won ook vele awards waaronder een Golden Globe, een Rembrandt Award en een Gouden Kalf. Hauer overleed in zijn woonplaats Beetsterzwaag. De uitvaart heeft op woensdag 24 juli 2019 in besloten kring plaatsgevonden. Rutger Oelsen Hauer is 75 jaar geworden, R.I.P.

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Trance
24 jul 2019 20:13 -
Triest nieuws dit....Pracht figuur, markante kop.....
Reageer
avatar_antimidant
25 jul 2019 01:43 -
Poeh, niet te bevatten. Dit doet pijn....
Reageer

Laatste nieuws

Baptiste is een Britse detectiveserie van de zender BBC One. De serie ging in première in februari 2019. Inmiddels is besloten dat er een tweede seizoen zal volgen.
Vandaag, 11:00
Eddie Marsan, bekend van Ray Donovan, krijgt een hoofdrol in de nieuwe thrillerserie The Power van Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
Borgen is een Deense politieke dramaserie van de zender DR1. Er zijn drie seizoenen verschenen tussen 2010 en 2013. Ieder seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 09:00
John Karlen, de bekende Dark Shadows-acteur, is overleden aan hartfalen in een ziekenhuis in Burbank, Californië. Hij was 86 jaar.
Gisteren, 14:00
Doctor Who is een Britse sciencefictionserie van de zender BBC One en BBC America. Momenteel wordt het twaalfde seizoen uitgezonden door de BBC.
Gisteren, 13:00
61st Street is een Amerikaanse juridische dramaserie van AMC. De serie zal in 2021 van start gaan.
Gisteren, 12:00