Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Rutger Hauer overleden

Wellicht de meest succesvolste Nederlandse acteur Rutger Hauer is na een kort ziekbed overleden.

Blond, staalblauwe ogen en lang, de knappe Nederlandse acteur heeft een enorme waslijst aan series en films waar hij in gespeeld heeft. Van bijzondere Nederlandse films, tot minder populaire films en series Hauer heeft het allemaal gedaan. Zijn imposante carrière begon in 1969 met de serie Floris. Daarna volgt een enorme lijst waaronder de series Duel in de diepte, Merlin (1998), The 10th Kingdom, Smallville, Salem's Lot (2004), True Blood, Galavant, The Last Kingdom, Mata Hari, Channel Zero en Porters.Hauer won ook vele awards waaronder een Golden Globe, een Rembrandt Award en een Gouden Kalf. Hauer overleed in zijn woonplaats Beetsterzwaag. De uitvaart heeft op woensdag 24 juli 2019 in besloten kring plaatsgevonden. Rutger Oelsen Hauer is 75 jaar geworden, R.I.P.

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Trance
24 jul 2019 20:13 -
Triest nieuws dit....Pracht figuur, markante kop.....
Reageer
avatar_antimidant
25 jul 2019 01:43 -
Poeh, niet te bevatten. Dit doet pijn....
Reageer

Laatste nieuws

Het 22ste seizoen van Silent Witness verschijnt eind juni op NPO Plus en wordt wekelijks uitgezonden bij NPO 1 Extra.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
Gisteren, 14:08
2
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
Gisteren, 11:00
Het tweede seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam verschijnt in juli bij Ziggo Movies & Series. Het seizoen was eerder al op Net5 te zien.
Gisteren, 09:00