Delen op social media
Trailer

Younger

8,0
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Seizoen 6 - Afl. 3

Info

Bekijk trailer
Koop serie
Looptijd:2015 - ..
Duur:
Netwerk:TV Land
Genres:DramaKomedie
Younger is een Amerikaanse dramedy van de zender TV Land. De serie ging in première in 2015.

Gebaseerd op de novelle van Pamela Redmond Satran, volgt Younger de 40 jaar oude/jonge Liza, die opeens een alleenstaande moeder wordt en die probeert weer een weg terug te vinden in de werkende wereld, maar ze ontdekt dat het nagenoeg onmogelijk is om weer vanaf het begin te beginnen op haar leeftijd.

Acteurs

Nieuws (38)

Populaire reacties (5)

avatar_sarlottje
18 dec 2015 16:55 -
Super leuke serie!! Kijk al uit naar seizoen 2 :)
Reageer
avatar_maroccancasanova
24 apr 2015 13:50 -
Iemand enige idee of dit een leuke serie is?
Reageer
avatar_gumstarr
12 mei 2015 15:04 -
Liza is veertig. Ontzettend vervelend voor Liza, maar natuurlijk niet het einde van de wereld, al lijkt TV Land daar iets anders over te denken. Als we hun nieuwe show Younger, losjes gebaseerd op de boeketreeks van Pamela Sat(r)an, moeten geloven ben je als vrouw van veertig wel zo ongeveer uitgeleefd. Bouwvakkers weigeren nog te fluiten als je met je wapperende kleurspoeling in slow motion langs de steigers en bouwputten paradeert, van de één op de andere dag heb je geen idee meer wat je dochter op Whatsapp nou eigenlijk bedoelt met OMG en LMFAO en aan een baan komen kun je helemaal wel op je door striae te grazen genomen buik schrijven. De enige manier om nog een beetje mee te draaien in de maatschappij, die voor de 40+’er blijkbaar veel te dynamisch en complex is geworden, is je uitgeven voor een 26-jarige. Tuuuurlijk. Met behulp van haar beste vriendin Maggie smeert Liza haar groeven dicht, leert ze zichzelf één of andere slang aan, die representatief zou zijn voor de, uiteraard ontzettend oppervlakkige en egocentrische, twintiger en verovert ze de wereld. Prima joh, maar vind je het heel erg dat ik nu even met een ingeplugde broodrooster in bad ga zitten?

Bij Netflix moeten haast wel de slingers en feestmutsen uit de kast zijn gehaald na het zien van de eerste afleveringen Younger. Hun Unbreakable Kimmy Schmidt leek in maart namelijk al zeker van de Grootste-Misdaad-Tegen-Serieminnend-Nederland Award 2015, maar ze worden nu achteloos voorbij gestoken door een soort Sex And The City nageboorte waar de honden geen brood van lusten. In ieder geval mijn hond niet. Als ik een hond had. Volgens mij kun je deze serie alleen kijken als je in een levensfase zit waarin je ook uit vrije wil de Viva leest met keihard Mainstreet en One Direction op de achtergrond. But correct me if I’m wrong. Which I’m not. Believe me.
Reageer

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
06x03- 26 juni 2019
05x12
28 augustus 2018
06x01
12 juni 2019
06x02
19 juni 2019
Seizoen 4
0/12
Seizoen 5
0/12
Seizoen 6
0/2

Recensies (4)

8.5
Younger - Seizoen 5
14 sep 2018
I can only keep so many secrets for you, Liza - Kelsey Op 5 juni van dit jaar ging het vijfde seizoen van Younger van start bij TV Land. Een dag later had Videoland de serie al on demand beschikbaar. Zo konden de Nederlandse kijkers ook meteen genieten van wat geïntroduceerd werd als 'het beste...
8.5
Younger - Seizoen 4
14 nov 2017
"Nostalgic snow? What is that? Old snow? Isn't that water?" - Diana Het was een tijd geleden dat ik Younger ontdekte. Ik was op zoek naar een nieuwe serie en het verhaal van Younger sprak me aan. Als vrouw van in de veertig, is het leven soms een stuk moeilijker dan toen je twintig was. Iedere...

Video's (2)

Trailer
Geplaatst op 10 mei 2017, 03:14
Trailer
Younger: Official Season 2 Trailer
Geplaatst op 18 december 2015, 16:35
Younger: Official Season 2 Trailer

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.