Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Animal Kingdom gaat nog even door

TNT heeft een vijfde seizoen besteld van de misdaadserie Animal Kingdom (2016). De serie blijft kijkers aantrekken.

De Ellen Barkin misdaadserie Animal Kingdom (2016) over Janine ‘Smurf’ Cody als matriarch van de Cody misdaadfamilie blijft kijkers aantrekken. Het bereikte tijdens het vierde seizoen 18 miljoen kijkers gemiddeld via alle platforms. Volgens TNT is de serie dit jaar één van de top tien series bij kijkers tussen de 18 en 49 jaar in de rechtstreeks en plus zeven dagen uitgesteld kijken. In de officiële Tweet staat: ‘The Codys blijven nog even, #AnimalKingdom zal officieel terugkeren met een vijfde seizoen.’

In het vierde seizoen kwam Emily Deschanel de cast versterken in een terugkerende rol als Angela, een vriend van de overleden moeder van J. (Finn Cole), ze is een herstellende verslaafde die haar weg terug probeert te glibberen om zo weer in een goed blaadje te komen bij de familie. Barkin is in het vierde seizoen weer te zien als matriarch en Leila George is haar jongere ‘Smurf’ om in flashbacks te laten zien hoe het allemaal is begonnen.

Op dit moment is het vierde seizoen nog in volle gang. De volgende aflevering is te zien op 30 juli bij TNT. Wanneer het vijfde seizoen van start zal gaan in 2020 is nog niet bekend gemaakt.

Ga jij kijken naar het vijfde seizoen?


Vorige aflevering
Fubar
Fubar
06x13
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Animal Kingdom (2016)