Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Archer vernieuwd met een elfde seizoen

De animatieserie van FXX, Archer, krijgt een elfde seizoen dat in 2020 te zien zal zijn.

It's Always Sunny in Philadelphia gaat Archer nog voor als de langst lopende serie bij FX. Maar met het elfde seizoen is de animatieserie toch een mooie tweede na de veertien seizoenen van de FX komedieserie. Naast de vernieuwing vertelde uitvoerend producent Casey Willis ook tijdens de Comic-Con dat de serie weer zal terugkeren naar de spionagewereld nadat de karakters verschillende seizoenen in verschillende settings zijn geplaatst.

Willis vertelde: “We zijn ontzettend opgewonden voor het elfde seizoen en we kijken uit naar Archer als hij wakker wordt uit zijn coma en zal terugkeren naar de spionnenwereld die drie jaar is doorgegaan zonder hem.” Het huidige seizoen Archer: 1999 neemt Archer en zijn companen naar de ruimte. Seizoen acht, Dreamland, en seizoen negen Danger Island waren gesitueerd in respectievelijk Los Angeles 1947 en South Pacific 1939.

De serie ging in 2009 in première en heeft een stemmencast met onder anderen H. Jon Benjamin, Aisha Tyler, Jessica Walter, Judy Greer, Chris Parnell, Amber Nash, creator Adam Reed en Lucky Yates.


Is het terecht dat Archer is vernieuwd?

Vorige aflevering
Into the Cold
Into the Cold
14x09
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Archer