Catherine the Great

6.4 / 10
55 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor HBO’s miniserie Catherine the Great

Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.

De HBO miniserie Catherine the Great zal in de herfst van dit jaar in première gaan. De vierdelige gelimiteerde serie vertelt het verhaal over de Keizerin Catherine II, ook bekend als Catherine the Great. Helen Mirren neemt de hoofdrol op zich als de Russische vorstin die regeerde over het Russische rijk en veranderde zijn plaats in de wereld in de 18e eeuw.De serie van HBO en Sky, die al eerder samenwerkten bij Chernobyl en Gangs of London, brengt de laatste jaren van het 34-jarig bewind van Catherine in kaart, terwijl ze aan de reputatie van Rusland bouwt als een van de grootmachten van Europa. De serie is geschreven door Nigel Williams, hij was ook verantwoordelijk voor HBO´s Elizabeth I en naast Mirren spelen ook Jason Clarke, Joseph Quinn, Gina McKee, Rory Kinnear, Richard Roxburgh, Kevin McNally en Sam Palladio.

Kijk jij graag naar dit soort historische kostuumdrama’s?


Helen Mirren
Vorige aflevering
Episode 4
01x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Chilling Adventures of Sabrina is een Amerikaanse horrorserie van Netflix. De streamingdienst heeft bekend gemaakt wanneer het derde seizoen beschikbaar komt.
Vandaag, 09:00
De Amerikaanse acteur Ron Leibman is vrijdag overleden. Hij werd 82 jaar.
Gisteren, 14:30
De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.
Gisteren, 11:04
2
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018 en momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
3
De acteur Robert Walker Jr. is donderdag overleden in Malibu. Hij was 79 jaar. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt.
Gisteren, 09:00
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
vrijdag, 12:00
3