Catherine the Great

6.5 / 10
55 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor HBO’s miniserie Catherine the Great

Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.

De HBO miniserie Catherine the Great zal in de herfst van dit jaar in première gaan. De vierdelige gelimiteerde serie vertelt het verhaal over de Keizerin Catherine II, ook bekend als Catherine the Great. Helen Mirren neemt de hoofdrol op zich als de Russische vorstin die regeerde over het Russische rijk en veranderde zijn plaats in de wereld in de 18e eeuw.De serie van HBO en Sky, die al eerder samenwerkten bij Chernobyl en Gangs of London, brengt de laatste jaren van het 34-jarig bewind van Catherine in kaart, terwijl ze aan de reputatie van Rusland bouwt als een van de grootmachten van Europa. De serie is geschreven door Nigel Williams, hij was ook verantwoordelijk voor HBO´s Elizabeth I en naast Mirren spelen ook Jason Clarke, Joseph Quinn, Gina McKee, Rory Kinnear, Richard Roxburgh, Kevin McNally en Sam Palladio.

Kijk jij graag naar dit soort historische kostuumdrama’s?


Helen Mirren
Vorige aflevering
Episode 4
01x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hoe één serie het gevolg kan zijn van een hele franchise. Mandy bespreekt de betreffende series in de Serie van de maand.
Gisteren, 20:30
Baptiste is een Britse detectiveserie van de zender BBC One. De serie ging in première in februari 2019. Inmiddels is besloten dat er een tweede seizoen zal volgen.
Gisteren, 11:00
Eddie Marsan, bekend van Ray Donovan, krijgt een hoofdrol in de nieuwe thrillerserie The Power van Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
Borgen is een Deense politieke dramaserie van de zender DR1. Er zijn drie seizoenen verschenen tussen 2010 en 2013. Ieder seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Gisteren, 09:00
John Karlen, de bekende Dark Shadows-acteur, is overleden aan hartfalen in een ziekenhuis in Burbank, Californië. Hij was 86 jaar.
vrijdag, 14:00
Doctor Who is een Britse sciencefictionserie van de zender BBC One en BBC America. Momenteel wordt het twaalfde seizoen uitgezonden door de BBC.
vrijdag, 13:00