Catherine the Great

6.7 / 10
55 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor HBO’s miniserie Catherine the Great

Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.

De HBO miniserie Catherine the Great zal in de herfst van dit jaar in première gaan. De vierdelige gelimiteerde serie vertelt het verhaal over de Keizerin Catherine II, ook bekend als Catherine the Great. Helen Mirren neemt de hoofdrol op zich als de Russische vorstin die regeerde over het Russische rijk en veranderde zijn plaats in de wereld in de 18e eeuw.De serie van HBO en Sky, die al eerder samenwerkten bij Chernobyl en Gangs of London, brengt de laatste jaren van het 34-jarig bewind van Catherine in kaart, terwijl ze aan de reputatie van Rusland bouwt als een van de grootmachten van Europa. De serie is geschreven door Nigel Williams, hij was ook verantwoordelijk voor HBO´s Elizabeth I en naast Mirren spelen ook Jason Clarke, Joseph Quinn, Gina McKee, Rory Kinnear, Richard Roxburgh, Kevin McNally en Sam Palladio.

Kijk jij graag naar dit soort historische kostuumdrama’s?


Helen Mirren
Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
01x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
1
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1