Catherine the Great

-
55 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor HBO’s miniserie Catherine the Great

Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.

De HBO miniserie Catherine the Great zal in de herfst van dit jaar in première gaan. De vierdelige gelimiteerde serie vertelt het verhaal over de Keizerin Catherine II, ook bekend als Catherine the Great. Helen Mirren neemt de hoofdrol op zich als de Russische vorstin die regeerde over het Russische rijk en veranderde zijn plaats in de wereld in de 18e eeuw.De serie van HBO en Sky, die al eerder samenwerkten bij Chernobyl en Gangs of London, brengt de laatste jaren van het 34-jarig bewind van Catherine in kaart, terwijl ze aan de reputatie van Rusland bouwt als een van de grootmachten van Europa. De serie is geschreven door Nigel Williams, hij was ook verantwoordelijk voor HBO´s Elizabeth I en naast Mirren spelen ook Jason Clarke, Joseph Quinn, Gina McKee, Rory Kinnear, Richard Roxburgh, Kevin McNally en Sam Palladio.

Kijk jij graag naar dit soort historische kostuumdrama’s?


Helen Mirren
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

CBS heeft instinctief gehandeld en de serie Instinct (2018) gecanceld.
Vandaag, 09:00
Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Gisteren, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Gisteren, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Gisteren, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
vrijdag, 13:00