Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over tweede seizoen misdaadserie Mayans MC

Mayans MC (2018) is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FX. Op 3 september gaat het tweede seizoen van start.

Mayans MC (2018) vindt plaats tweeënhalf jaar na de gebeurtenissen van Sons of Anarchy en richt zich op de strijd van Ezekiel ‘EZ’ Reyes (JD Pardo), een kandidaat in het gebied op de grens tussen Californië en Mexico. EZ is de begaafde zoon van een trotse Latino-familie, wier Amerikaanse droom werd uitgeblazen door het geweld van het kartel. Zijn behoefte aan wraak drijft hem naar een leven dat hij nooit gewild heeft, maar waar hij onmogelijk aan kan ontsnappen.

Tijdens Comic-Con in San Diego werd zondagavond een preview vertoond van de eerste twintig minuten van het tweede seizoen. Het nieuwe seizoen is opgenomen in Mexico en dat ziet er heel anders uit dan de beelden uit Zuid-Californië in het eerste seizoen. Co-creator en uitvoerend producent Elgin James zei tot grote vreugde van fans: "Er is een kans dat we sommige Sons of Anarchy-leden zullen zien."

Het nieuwe seizoen zal dus het crossover-conflict tussen de leden van de Maya's en de Sons of Anarchy uitbreiden. Er is inmiddels ook een trailer verschenen voor het tweede seizoen van Mayans MC (2018).

Video on youtube
Vorige aflevering
Slow to Bleed Fair Son
Slow to Bleed Fair Son
05x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mayans MC (2018)