Wu Assassins

7.3 / 10
42 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:42 min2019 - heden
Genres:Actie
Netwerk:Netflix
Wu Assassins is een Amerikaanse actieserie van Netflix. De serie ging in première op 8 augustus 2019.

Wu Assassins is een actieserie vol martial arts en bovennatuurlijke elementen. Het verhaal speelt zich af in de wijk Chinatown in San Francisco. Acteur Iko Uwais (The Raid, Star Wars) speelt de laatste 'Wu Assassin' die uitverkoren wordt om de macht van een oude clan terug te winnen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Wu Assassins - Seizoen 1

6.5

Nieuws (6)

The Bay, die wordt omschreven als een mix van The Goodwife en NYPD Blue, is in productie bij CBS. De serie is afkomstig van Larry Teng en Yalun Tu.
zo 6 september
7
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
5 aug 2019
BH90210, Our Boys, Why Women Kill, The Dark Crystal: Age of Resistance of Carnival Row, welke van deze of andere nieuwe series ga jij kijken in augustus?
31 jul 2019
1

Populaire reacties (4)

-
24 jan 2020
Acteerwerk is bij sommige niet best. Maar de actie is goed
5.5
15 aug 2019
3 afleveringen gezien en daar blijft het (voorlopig) ook bij. Verhaal kan me niet overtuigen en acteerprestaties zijn ook niet al te best.

Vergelijkbare series

Scorpion
3 stemmen
Luke Cage
3 stemmen
Prison Break
2 stemmen
NCIS
2 stemmen
Arrow
2 stemmen