Workin' Moms

7.5 / 10
21 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
4seizoenen/47afleveringen/2017 - heden
NetwerkCBC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:21 min2017 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:CBC
Workin' Moms is een Canadese komedieserie van de zender CBC. De serie ging in première op 10 januari 2017.

Vier vrouwen combineren liefde, carrière en kinderen. Ze ondersteunen en dagen elkaar uit en proberen elkaar niet te veroordelen als het leven even tegenzit. Of het nu een identiteitscrisis is, de kans op een goede baan, postnatale depressie, of een ongeplande zwangerschap - ze bekijken het goede en het slechte met gratie en humor.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 4
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Workin' Moms.

Nieuws (16)

Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
ma 1 juni
De Canadese serie Workin' Moms is door CBC vernieuwd met een vijfde seizoen. In Nederland is de serie te zien bij Netflix.
vr 29 mei
Vele series zijn verschoven of uitgesteld, maar wat er uitkomt in mei hebben we weer netjes voor je op een rijtje gezet.
29 apr 2020