Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 27

Weekoverzicht 27

Stranger Things, Ransom, Legion, Good Witch, Suits en The Affair. Maar ook ABC’s herfstschema, nieuwe series, gecancelde series en een vacature. Het is maar een kleine greep uit al het nieuws dat in week 27 uitkwam.
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 1 tot en met 7 juli voor je op een rijtje gezet.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie, is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Weetjes


13 Reasons Why


13 Reasons Why is een Amerikaanse dramaserie van Netflix. Het tweede seizoen werd in mei 2018 afgesloten en tot dusver is nog niet officieel bekend gemaakt wanneer het derde seizoen van start gaat.

The A List


Netflix heeft de rechten verworven van de BBC-serie The A List. Het gaat om een bovennatuurlijke thrillerserie, waarvan het eerste seizoen in Groot-Brittannië al verschenen is.

Goede Tijden, Slechte Tijden


Goede Tijden, Slechte Tijden, dat al enige tijd kampt met teruglopende kijkcijfers, verhuist niet naar Videoland of RTL 5. Dat zegt producent Rohan Gottschalk in gesprek met De Telegraaf.

Stranger Things


Vanaf vandaag is de Stranger Things Experience in Hoog Catharijne geopend voor iedereen. De afgelopen twee weken werd de ruimte streng beveiligd en was hij alleen te betreden met een geheime code.

Datums Series


ABC


Als laatste van de grote vijf zenders maakt ABC de start- en premièredatums bekend voor het nieuwe seizoen 2019-2020.

The Big Bang Theory


The Big Bang Theory is een Amerikaanse komedieserie van de zender CBS. De serie ging in september 2007 van start en in mei 2019 werd het twaalfde en laatste seizoen afgesloten. Elf seizoenen zijn er te zien bij Netflix.

Catastrophe


Catastrophe is een Britse relatiekomedieserie van de zender Channel 4. De serie ging in première in 2015. Deze zomer kunnen kijkers genieten van alle vier de seizoenen bij BBC First.

Flikken Rotterdam


Het nieuwe seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam is vanaf 13 september op NPO 1 te zien, zo maakte AVROTROS vrijdag bekend.

Legion


FOX en Ziggo gaan beide het derde seizoen van Legion vertonen. Bij Ziggo kun je ook de eerste twee seizoenen terugkijken.

Scrubs


Scrubs is een Amerikaanse dramedyserie van de zender ABC. De serie ging in première in 2001 en liep negen seizoenen tot 2010. Binnenkort is de serie te zien bij Ziggo.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders:


- week 27 (1 – 7 juli)
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week.

S.W.A.T. (2017)


S.W.A.T. (2017) is een Amerikaanse misdaad-/actieserie van de zender CBS. De serie ging in première in november 2017. In augustus zal het eerste seizoen te zien zijn bij Ziggo.

You Me Her


You Me Her is een Amerikaanse romcom van de zender Audience Network. Netflix heeft aangekondigd dat het vierde seizoen vanaf 12 juli te bekijken is.

Nieuwe Series


The Flight Attendant


Kaley Cuoco tekent een deal met Warner Bros. Television Group en gaat ook de hoofdrol spelen in de nieuwe serie The Flight Attendant.

Gremlins: Secrets of the Mogwai


De Gremlins krijgen een eigen serie met de titel Gremlins: Secrets of the Mogwai.

Sweet Magnolias


Ruim tien jaar na haar afscheid van Nickelodeonserie Zoey 101, heeft Jamie Lynn Spears weer een televisierol te pakken. De jongere zus van Britney gaat een rol spelen in de nieuwe Netflix-serie Sweet Magnolias.

Gecancelde/beëindigde Series


Divorce (2016)


Het derde seizoen van Divorce (2016) is op 1 juli 2019 van start gegaan bij HBO. Nu blijkt dat het derde seizoen van de dramedyserie het laatste zal zijn.

Ransom


Op 25 mei eindigde het derde seizoen van de misdaadserie Ransom, het blijkt de allerlaatste aflevering te zijn geweest.

UPDATE: Welke series gaan we niet terug zien in seizoen 2020-2021


Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2019-2020, dus ongeveer van september 2019 tot september 2020.

Vernieuwde Series


Cold Feet


“Er zijn nog zoveel verhalen te vertellen over deze karakters.” In ieder geval genoeg voor een negende seizoen van de dramedy Cold Feet.

Good Witch


Good Witch is een Amerikaans-Canadese serie van Hallmark Channel. Momenteel is het vijfde seizoen nog bezig, en er komt ook een zesde seizoen.

Casting Nieuws


Castle Rock


Het tweede seizoen van de anthologieserie Castle Rock, gebaseerd op de karakters uit de Stephen King boeken, zal een Misery thema krijgen en castleden zijn bekend gemaakt.

Trailers en foto’s


The Affair


Showtime heeft een nieuwe trailer uitgebracht van het allerlaatste vijfde seizoen van de Golden Globe winnende serie The Affair.

Dracula (2019)


De BBC en Netflix werken samen aan een nieuwe miniserie over Dracula (2019), de aristocratische vampier uit Transsylvanië.

Power


Power is een Amerikaanse misdaadserie van de zender Starz!. Op 25 augustus gaat het zesde en laatste seizoen van start. Er is een trailer uitgebracht van dit laatste seizoen.

Suits


Suits is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender USA Network. De serie ging in première in juni 2011 en op 17 juli 2019 gaat het negende en laatste seizoen van start. Er is een teaser uitgebracht.

The Witcher


The Witcher is een Amerikaanse fantasyserie van Netflix. De serie zal in de loop van 2019 verschijnen, maar er is nog geen startdatum bekend. Maar er zijn wel eerste beelden vrijgegeven.

MijnSerie nieuws


Column


- De gevolgen van series: lachen en tieren
Laten we eerlijk zijn: series die je het hardst doen lachen, laten je het beste voelen.

- Series en het gat dat sommige kunnen achterlaten
Veel series ben je na het kijken weer heel snel vergeten, maar er zijn ook hier altijd uitzonderingen op de regel.

Kijkcijfers: Week 26


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 24 tot en met 30 juni in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvraag antwoord


- Het antwoord op de prijsvraag van The Miracle (2018)/Il Miracolo; Guido Caprino speelt de hoofdrol in The Miracle (2018)/Il Miracolo. Maar in welke Italiaanse serie speelde hij nog meer een rol?, was Medici: Masters of Florence. Weetje: Caprino speelde in Medici: Masters of Florence de rol van Marco Bello. Ook is hij te zien in 1992/1993 en In Treatment (IT).

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen aan of verwijderen van je kijklijst.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht juli 2019 die in week 28 van start of in première zullen gaan.

-

Maandag 8 juli


11.30 – Arifureta - From Commonplace to World's Strongest – Serie première (AT-X)
21.00 – Helicopter ER – Seizoen 4 (Really)

-

Dinsdag 9 juli


20.00 – Love Island (US) – Serie première (CBS)
23.00 – Legion – Seizoen 3 (FOX)

-

Woensdag 10 juli


Legion – Seizoen 3 (Ziggo)
Departure – Serie première (Universal Channel)
22.00 – Isekai Cheat Magician – Serie première (AT-X)

-

Donderdag 11 juli


20.00 – The Wall (2016) – Seizoen 3 (NBC)
21.00 – Dr. Pimple Popper – Seizoen 3 (TLC)

-

Vrijdag 12 juli


3 Below: Tales of Arcadia – Seizoen 2 (Netflix)
You Me Her – Seizoen 4 (Netflix)

-

Zondag 14 juli


21.00 – Poldark – Seizoen 5 (BBC One)
22.00 – Unearthed (2016) – Seizoen 5 (Science Channel)

Wist je Dat?


Harry Potter-serie


Het alweer acht jaar geleden is dat we de laatste Harry Potter-film zagen verschijnen. Warner Bros. wil een serie laten maken.

Sandman


Sandman een 75-delige stripreeks is die is geschreven door de Britse auteur Neil Gaiman en met tekenwerk van verschillende tekenaars, verdeeld over verschillende elkaar volgende verhaallijnen. Deze stripreeks zal naar alle waarschijnlijkheid een serie krijgen bij Netflix.

The Walking Dead


Robert Kirkman, de bedenker van de stripboekenreeks The Walking Dead, na zestien jaar stopt met de strips waarop de serie gebaseerd is.

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten