Love Island (US)

7.9 / 10
45 min
Reality
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
2seizoenen/56afleveringen/2019 - heden
NetwerkCBS
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2019 - heden
Genres:Reality
Netwerk:CBS
Love Island (US) is een Amerikaanse realityserie van de zender CBS. De serie ging in première op 9 juli 2019.

Love Island, de veelgeprezen Britse realityshow, krijgt een Amerikaanse remake. In een villa op Fiji gaat een groep van vrijgezelle-Islanders op zoek naar de ware liefde. Ze moeten niet enkel de liefde voor elkaar vinden, maar moeten ook de kijkers overtuigen. Zij bepalen uiteindelijk wie er met het geld naar huis zal gaan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 2
0 / 34

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Love Island (US).

Nieuws (4)

Na The CW, NBC en ABC komen ook FOX en CBS met de datums voor hun herfstprogrammering. De Eye-zender kwam in mei al met de plannen voor het herfstseizoen 2020. Dat bleek een beetje te optimistisch.
28 aug 2020
1
Ondanks dat er vele series niet starten in september zoals elk jaar, is de lijst niet bepaald kort. Er komen nieuwe series uit en sommige gaan toch van start ondanks de corona-pandemie die flink wat vertraging heeft veroorzaakt in de productie van series
zo 30 augustus
1
Ook in de week van 17 - 23 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 34.
24 aug 2020