Good Witch

7.6 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
7seizoenen/62afleveringen/2015 - heden
NetwerkHallmark Channel
7x1 16 mei 2021Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min2015 - heden
Genres:Fantasy
Good Witch is een Amerikaans-Canadese fantasyserie van de zender Hallmark Channel. De serie ging in première op 28 februari 2015.

The Good Witch is gebaseerd op gelijknamige zevendelige filmreeks over de goede heks Cassandra “Cassie” Nightingale en haar tienerdochter Grace. Ze wonen in het plaatsje Middleton waar Cassie een winkel en een bed & breakfast runt, maar hun leven verandert als ze nieuwe buren krijgen. Buurman en arts Sam Radford en zijn zoon moeten namelijk wel erg aan Middleton wennen. Ook vinden ze het gedrag van Cassie en haar dochter maar verdacht…
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 4
0 / 12
Seizoen 5
0 / 10
Seizoen 6
0 / 10
Seizoen 7
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Good Witch.

Nieuws (33)

Ook voor de maand mei 2021 hebben we alles* op een rijtje gezet. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.
donderdag, 11:00
Volgende maand gaat het zevende seizoen van Good Witch in première bij Hallmark Channel. Het netwerk heeft ook een treaser gedeeld.
ma 26 april
1
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
do 1 april
12

Populaire reacties (8)

8
20 apr 2015
Persoonlijk heb ik deze serie ontdekt na dat ik de films van de The Good Witch tegen kwam en was blij verrast dat er ook een serie van gemaakt zou worden. Het is natuurlijk een zeer zoete serie maar Catherine Bell geeft je lekkere 'feel good' momenten. Even ontspannen tv kijken. Het is leuk om te zien hoe moeder, nicht en dochter het stadje beïnvloeden zonder dat de mensen het echt in de gaten hebben.
Ik juich het 2e seizoen dan ook van harte toe.
8
02 dec 2016
Leuke serie voor tussendoor. Erg Hallmark, zoet, braaf en vooral veel "mooie mensen". En heel veel bekende gezichten! Als de verhalen niet dramatisch slecht worden dan mag er voor mij ook nog een 3e seizoen komen.

Vergelijkbare series