Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Rol voor Jamie Lynn Spears in nieuwe Netflix-serie Sweet Magnolias

Rol voor Jamie Lynn Spears in nieuwe Netflix-serie Sweet Magnolias

Ruim tien jaar na haar afscheid van Nickelodeonserie Zoey 101, heeft Jamie Lynn Spears weer een televisierol te pakken. De jongere zus van Britney gaat een rol spelen in de Netflix-serie Sweet Magnolias.
Sweet Magnolias gaat over drie hartsvriendinnen, gespeeld door Monica Potter, Brooke Elliott en Heather Headley, in een klein plaatsje in de staat South Carolina. Jamie Lynn gaat Noreen spelen, een jonge vrouw die na een reeks verkeerde beslissingen probeert een nieuw leven op te bouwen in het stadje. Netflix heeft nog geen startdatum voor de serie Sweet Magnolias gemeld.


Jamie Lynn Spears

Jamie Lynn Spears maakte haar acteerdebuut al op haar elfde, toen ze een jongere versie van het personage van haar zus speelde in de film Crossroads. Daarna was ze te zien in sketchshow All That en vervolgens in tienerserie Zoey 101, waarin ze de titelrol speelde. Eind 2007 maakte de toen zestienjarige actrice bekend dat ze zwanger was, waarna het doek viel voor de serie Zoey 101.

Jamie Lynn Spears twitterde maandag: 'Mama gaat weer aan het werk jongens. Ik ben gevallen voor dit verhaal, en ik heb er erg veel zin in het te gaan vertellen.'


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten