Ransom

7.4 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Ransom krijgt geen vierde seizoen

Op 25 mei eindigde het derde seizoen van de misdaadserie Ransom, het blijkt de allerlaatste aflevering te zijn geweest.

Ransom is een Canadese serie die werd uitgezonden op Global, maar ook CBS zond de serie uit. De serie Ransom volgt de crisis- en ontvoeringsonderhandelaar Eric Beaumont (Luke Roberts). Eric begrijpt criminelen beter dan zijzelf doen en gebruikt zijn inzicht in menselijk gedrag om de meest moeilijke ontvoering- en losgeldzaken op te lossen. Desondanks de inzet weigert hij om geweld te gebruiken, zelfs tegen de gevaarlijkste criminelen in de wereld. Anderen castleden zijn Karen LeBlanc, Brandon Jay McLaren en Nazneen Contractor.

Op Twitter werd er aangekondigd dat er geen vierde seizoen zal gaan volgen: “#Ranson fans: We zijn blij en gelukkig om de laatste drie seizoenen met jullie te hebben gedeeld. Helaas, moeten we afscheid nemen van het CriRes team. We vonden het heerlijk om de verhalen te vertellen over de sterke en slimme karakters die conflicten oplosten met woorden in plaats van met geweld. Bedankt voor het kijken.”


Het derde seizoen van Ransom behaalde bij CBS een gemiddelde van 2,34 miljoen kijkers. Er is niet verteld waarom de serie niet wordt vernieuwd met een vierde seizoen. Of ook deze keer de serie weer nieuw leven ingeblazen gaat worden lijkt zeer onwaarschijnlijk.

Vind jij het jammer dat Ransom is gecanceld?

Vorige aflevering
Story for Another Day
Story for Another Day
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_astridje
09 jul 2019 13:53 -
Ja ik vind het jammer. Het was toch weer eens wat anders en de personages waren ook prettig om naar te kijken.
Reageer

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00