Ransom

7.4 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Ransom krijgt geen vierde seizoen

Op 25 mei eindigde het derde seizoen van de misdaadserie Ransom, het blijkt de allerlaatste aflevering te zijn geweest.

Ransom is een Canadese serie die werd uitgezonden op Global, maar ook CBS zond de serie uit. De serie Ransom volgt de crisis- en ontvoeringsonderhandelaar Eric Beaumont (Luke Roberts). Eric begrijpt criminelen beter dan zijzelf doen en gebruikt zijn inzicht in menselijk gedrag om de meest moeilijke ontvoering- en losgeldzaken op te lossen. Desondanks de inzet weigert hij om geweld te gebruiken, zelfs tegen de gevaarlijkste criminelen in de wereld. Anderen castleden zijn Karen LeBlanc, Brandon Jay McLaren en Nazneen Contractor.

Op Twitter werd er aangekondigd dat er geen vierde seizoen zal gaan volgen: “#Ranson fans: We zijn blij en gelukkig om de laatste drie seizoenen met jullie te hebben gedeeld. Helaas, moeten we afscheid nemen van het CriRes team. We vonden het heerlijk om de verhalen te vertellen over de sterke en slimme karakters die conflicten oplosten met woorden in plaats van met geweld. Bedankt voor het kijken.”


Het derde seizoen van Ransom behaalde bij CBS een gemiddelde van 2,34 miljoen kijkers. Er is niet verteld waarom de serie niet wordt vernieuwd met een vierde seizoen. Of ook deze keer de serie weer nieuw leven ingeblazen gaat worden lijkt zeer onwaarschijnlijk.

Vind jij het jammer dat Ransom is gecanceld?

Vorige aflevering
Story for Another Day
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_astridje
09 jul 2019 13:53 -
Ja ik vind het jammer. Het was toch weer eens wat anders en de personages waren ook prettig om naar te kijken.
Reageer

Laatste nieuws

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
Vandaag, 16:00
Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Vandaag, 15:00
Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
Vandaag, 14:00
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.
Vandaag, 13:00
On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.
Vandaag, 12:00
Eric Newman, bekend als showrunner van de Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico, gaat de korte dramaserie Painkiller voor de streamingdienst maken, met als thema de opioïdencrisis in Amerika.
Vandaag, 11:06