Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (27)

Populairste series afgelopen week (27)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The 100

Er hebben 691 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The 100. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 9 juli 2019.


Op de tweede plek staat Prison Break

Er hebben 476 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Prison Break. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beƫindigd.


De derde plek is voor The Handmaid's Tale

Er hebben 382 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Handmaid's Tale. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Stranger Things

Er hebben 223 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Stranger Things. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Designated Survivor

Er hebben 218 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Designated Survivor. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

HereIsTom
HereIsTom 6 juli 2019, 00:03
Vreemd dat Prison Break erbij staat!?
rotthierpeter
rotthierpeter 6 juli 2019, 21:41
Niet echt, want het laatste seizoen wordt heruitgezonden op CAZ.
HereIsTom
HereIsTom 6 juli 2019, 21:56
Ok dat verklaart het ;-) Had nog nooit gehoord van CAZ, is dat ook in Nederland te zien?
Mandy1966
Mandy1966 8 juli 2019, 22:48
Het is een Belgische zender, dus als je in Nederland woont zal het lastig worden. CAZ is een Belgische commerciƫle televisiezender die sinds 1 oktober 2016 uitzendt en te ontvangen is via alle Vlaamse digitale televisiedistributeurs.
Log in om een reactie achter te laten