Power

8.3 / 10
58 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor laatste seizoen misdaadserie Power

Power is een Amerikaanse misdaadserie van de zender Starz!. Op 25 augustus gaat het zesde en laatste seizoen van start.

James 'Ghost' St. Patrick (Omari Hardwick) heeft alles: een mooie vrouw, een prachtig penthouse in Manhattan en de hipste nieuwe nachtclub in New York. Zijn club, Truth, voorziet in de behoeften van de elite: de beroemde en beruchte mensen die de lakens uitdelen in een stad niet nooit slaapt. Naar gelang het succes van zijn club groeit, beraamt Ghost plannen om een imperium te starten. Echter: de club is eigenlijk alleen een dekmantel voor zijn criminele activiteiten en de drugs die hij vervaardigt.

Op het Essence Festival in New Orleans is zaterdag de trailer van het zesde seizoen van Power vertoond. Het is te vrezen dat niet alle hoofdrolspelers het laatste seizoen zullen overleven ... Het zesde seizoen bestaat uit maar liefst vijftien afleveringen.

Vorige aflevering
Exactly How We Planned
Exactly How We Planned
06x15
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
07 jul 2019 11:03 - 07 jul 2019 11:04
Super veel zin in het laatste seizoen! Ik ben heel benieuwd wie er aan het einde allemaal blijven leven en of Angela nu al dood is of niet..... Ze komt niet voor in de trailer maar dat zegt natuurlijk niets.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:01
Het leek er op dat Criminal Minds na de beëindiging in 2020 bij Paramount+ verder zou gaan. Volgens hoofdrolspeelster Paget Brewster liggen de plannen nu stil.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 26 juli tot en met 1 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 30 van 2021.
Vandaag, 09:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 11:00
3
Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
zaterdag, 14:00