Dracula (2019)

-
90 min
Horror
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

BBC en Netflix tonen eerste beeld van Dracula (2019)

De BBC en Netflix werken samen aan een nieuwe miniserie over Dracula (2019), de aristocratische vampier uit Transsylvanië.

Het gaat om drie afleveringen van negentig minuten, gemaakt door de schrijvers Mark Gatiss en Steven Moffat van de populaire detectiveserie Sherlock.

De afleveringen zullen in première gaan op BBC One en buiten het Verenigd Koninkrijk op Netflix te zien zijn. Het verhaal draait om de beroemde bloedzuiger uit Transsylvanië, die zijn oog op victoriaans Londen heeft laten vallen.

Acteur Claes Bang speelt de hoofdrol in de serie als Dracula (2019). Er is een eerste beeld van hem door de BBC en Netflix naar buiten gebracht, dat hieronder te zien is. Er is nog geen premièredatum van de serie bekend.

7863 Dracula
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Gisteren, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Gisteren, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Gisteren, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
vrijdag, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
vrijdag, 12:00