Flikken Rotterdam

7.7 / 10
50 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuw seizoen Flikken Rotterdam start in september

Het nieuwe seizoen van de politieserie Flikken Rotterdam is vanaf 13 september op NPO 1 te zien, zo maakte AVROTROS vrijdag bekend.

Het is het vierde seizoen van de serie, die een spin-off van Flikken Maastricht is. De acteurs Huub Stapel, Mark van Eeuwen, Cees Geel, Maartje van de Wetering en Ortál Vriend keren allemaal terug in het vierde seizoen van de politieserie.

Flikken Rotterdam gaat over een team van politieagenten en rechercheurs dat de Rotterdamse misdaad beschrijft. De politieserie is een van de meest bekeken NPO-series. Naar de afleveringen van de eerste drie seizoenen keken steevast meer dan een miljoen mensen.

Om het geheugen weer even op te frissen, heeft AVROTROS een overzicht gemaakt van de verhaallijnen van de afgelopen seizoenen.

7872 CeesGeel
Cees Geel
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

OWN heeft de premièredatum van het zesde seizoen van Queen Sugar bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse dramaserie.
Vandaag, 13:00
Het laatste seizoen van La Casa de Papel verschijnt in twee delen, het eerste deel start aankomende maand. Bekijk nu de trailer die Netflix heeft uitgebracht.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Showtime heeft een vijfde seizoen van The Chi aangekondigd. De Amerikaanse dramaserie werd net na de finale van het vierde seizoen vernieuwd.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video maakt de premièredatum van de The Lord of the Rings serie bekend. Daarnaast is er ook een foto gedeeld.
Vandaag, 09:00
3
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Atlantic Crossing. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00