Castle Rock

7.3 / 10
49 min
Horror, Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Castle Rock voegt castleden toe voor tweede seizoen

Het tweede seizoen van de anthologieserie Castle Rock gebaseerd op de karakters uit de Stephen King boeken zal een Misery thema krijgen en castleden zijn bekend gemaakt.

De serie, gebaseerd op de boeken en karakters van horror-koning Stephen King, krijgt in het tweede seizoen een Misery thema. Het gelijknamige boek uit 1990 van King werd al eerder verfilmd met James Caan en Kathy Bates in de hoofdrollen. Nu zal Lizzy Caplan (Masters of Sex, foto) in de huid kruipen van verpleegster Annie Wilkes. Robin Weigert (Big Little Lies) zal de moeder van Annie gaan spelen, Crysilda Wilkes.Sherrif Boucher zal worden gespeeld door Greg Grunberg (The Client List). Sarah Gadon (True Detective) zal een wraakzuchtige vrouw genaamd Rita Green gaan portretteren. Alison Wright (The Americans, foto) zal zich bij de cast gaan voegen als Valerie, een zachtaardige lokale bewoonster die de kwaadaardige geschiedenis van de stad bestudeert.Hulu heeft nog niet bekend gemaakt wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn.

Heb jij gekeken naar het eerste seizoen? Staat het tweede seizoen op je nog-te-kijken lijst?

Vorige aflevering
Clean
Clean
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Vandaag, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1