Castle Rock

7.3 / 10
49 min
Horror, Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Castle Rock voegt castleden toe voor tweede seizoen

Het tweede seizoen van de anthologieserie Castle Rock gebaseerd op de karakters uit de Stephen King boeken zal een Misery thema krijgen en castleden zijn bekend gemaakt.

De serie, gebaseerd op de boeken en karakters van horror-koning Stephen King, krijgt in het tweede seizoen een Misery thema. Het gelijknamige boek uit 1990 van King werd al eerder verfilmd met James Caan en Kathy Bates in de hoofdrollen. Nu zal Lizzy Caplan (Masters of Sex, foto) in de huid kruipen van verpleegster Annie Wilkes. Robin Weigert (Big Little Lies) zal de moeder van Annie gaan spelen, Crysilda Wilkes.Sherrif Boucher zal worden gespeeld door Greg Grunberg (The Client List). Sarah Gadon (True Detective) zal een wraakzuchtige vrouw genaamd Rita Green gaan portretteren. Alison Wright (The Americans, foto) zal zich bij de cast gaan voegen als Valerie, een zachtaardige lokale bewoonster die de kwaadaardige geschiedenis van de stad bestudeert.Hulu heeft nog niet bekend gemaakt wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn.

Heb jij gekeken naar het eerste seizoen? Staat het tweede seizoen op je nog-te-kijken lijst?

Vorige aflevering
Clean
Clean
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Gisteren, 14:00
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Gisteren, 13:00
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Gisteren, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Gisteren, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
vrijdag, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
vrijdag, 13:00
6