Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Warner Bros wil serie in Harry Potter-universum maken

Warner Bros wil serie in Harry Potter-universum maken

Het is alweer acht jaar geleden dat we de laatste Harry Potter-film zagen verschijnen.
Warner Bros. is echter niet van plan om het goudhaantje een stille dood te laten sterven, en werkt aan plannen voor een televisieserie.

Volgens bronnen binnen de studio zou de serie alleen beschikbaar komen via de nieuwe streamingdienst van Warner Bros. Daarmee stappen ze in de voetsporen van Disney, die met de streamingdienst Disney+ gaat starten. Dat betekent opnieuw meer concurrentie voor Netflix, het platform waarop diverse Potter-films momenteel nog te zien zijn.

7861 Potter

De serie over Harry Potter zou zich afspelen vóór de gebeurtenissen in de films en boeken. Het zou ook om volledig nieuwe personages gaan. De enige connectie met de originele serie is dus dat het verhaal zich in hetzelfde universum af zal spelen, net als de Fantastic Beasts-films, die draaien rond personage Newt Scamander, en niet rond Harry Potter zelf.

De tv-serie zit nog in een vroege ontwikkelingsfase, wat betekent dat het concept nog zomaar afgeschoten kan worden door de leiding van Warner Bros. Maar gezien het succes van de Harry Potter-franchise is het toch aannemelijk dat de studio vroeg of laat naar Zweinstein zal terugkeren.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten