The Big Bang Theory

Facebook Twitter Twitter
2007 - .. |Comedy
The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie van de zender CBS. De serie ging in première op 24 september 2007.

De serie kan best omschreven worden als "Beauty & de Nerd- de sitcom". De serie werd bedacht door Chuck Lorre (Roseanne, Two and a Half Men) en Bill Prady (Dharma & Greg).

De show gaat over 4 vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting, Howard is een ingenieur met een masterdiploma. Het zijn alle 4 echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica, ze spreken verschillende talen (zoals Klingon) en hebben allemaal een hoog IQ. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar Sciencefictionfilms en/of series.

Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een blond meisje dat werkt als dienster in een restaurant/bar en is helemaal niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden dan zij. Penny komt uit Omaha (Nebraska) en is naar Los Angeles gekomen om het te maken in de showbizz. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch is er energie tussen hun beiden, die af en toe naar boven komt.
...

Eerstvolgende aflevering

Seizoen 7 - Afl. 21

Laatste afleveringen

Seizoen 7 - Afl. 20
Seizoen 7 - Afl. 19
Seizoen 7 - Afl. 18
Seizoen 7 - Afl. 17
Seizoen 7 - Afl. 16
Seizoen 7 - Afl. 15
Geplaatst op 9 april 2014, 13:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor...
Aantal reactie's: 0
Geplaatst op 5 april 2014, 18:13
Ook deze week is er weer te veel gebeurd in TV land om allemaal los in nieuwsberichten te rapporteren. Daarom heeft MijnSerie een overzicht met al het nieuws dat...
Aantal reactie's: 0
Geplaatst op 20 maart 2014, 23:36
CBS zal de seizoenfinales beginnen met een één uur durende finale van How I Met Your Mother en ze zullen het seizoen eindige met een drie uur durende finale van...
Aantal reactie's: 0

Suggesties

Andere mensen die The Big Bang Theory volgen, vinden deze series ook leuk:
Game of Thrones
Dexter
The Walking Dead
Homeland

Reacties (25)

John Doe
Ik denk dat elke karakter wel zijn sterke momenten heeft, ieder zijn smaak zeker? ^^
Fan :) (gast)
16 mrt 2014
11:05
avatar_Dubst3p
Amy is de minst grappige van de groep. Moet ik wel toegeven dat ze in dit seizoen leuker is geworden om naar te kijken. Het hele seizoen is beter geworden in mijn ogen.

De serie word een beetje ongemakkelijk op het moment dat zij aan het woord is. De opmerkingen die ze maakt om bij de groep te horen zijn niet grappig en irritant. En ze maakt veruit de meeste seksuele grapjes die eigenlijk helemaal niet grapig zijn. Het is allemaal net teveel van hetzelfde.
14 mrt 2014
18:11
John Doe
Oh cool! [:
Spijtig dat ik de afleveringen niet online kan vinden :/
Browser doet wel vaker vreemd met online streamen :(
Wel leuk dat er nieuwe seizoenen komen ^^
@Dubst3p Wrm vond je Amy niet grappig dan? :o
Fan :) (gast)
14 mrt 2014
16:31
avatar_Dubst3p
Super nieuws!

The Big Bang Theory vernieuwd voor 3 seizoenen!
http://www.tv.com/shows/the-big-bang-theory/community/post/big-bang-theory-cbs-renewal-three-seasons-139464120705/
13 mrt 2014
09:50
avatar_Arie07
Ik vond dit echt geen donder aan. Niet mijn humor. Ben na 3 of 4 afleveringen gestopt. Misschien komt het omdat ik net uit How I Met Your Mother kwam, dat vond ik namelijk juist geniaal.
05 mrt 2014
21:01
John Doe
De afleveringen kan je hier downloaden http://eztv.it/shows/23/the-big-bang-theory/ . En de ondertitelingen vind je hier http://www.bierdopje.com/shows/the-big-bang-theory/episodes/season/7
Je moet alleen even weten hoe torrents werken en hoe de ondertiteling bij te voegen. Niet moeilijk en in dit geval ook niets illegaals.
Rob B (gast)
07 okt 2013
08:43
avatar_Tayricha
Ik heb ook een makkelijke website www.free-tv-video-online.me het is in het Nederlands BDW
27 jun 2013
19:11
avatar_Tayricha
Een Geweldige Serie het is een van mijn lievelings series. Ik vind ze echt grappig.
27 jun 2013
19:06
avatar_Silena
Geweldige serie! Maar Amy vind ik inderdaad ook niet geweldig. Ik vond Sheldon zonder haar ook veel leuker. Dat wil niet zeggen dat ik Sheldon nu helemaal niet meer leuk vind, want hij blijft gewoon geweldig. Ik herken best wel veel dingen van hem in mezelf, zij het in iets minder extreme mate.

P.S.: Voor degenen die niet kunnen/willen downloaden, je kan The Big Bang Theory ook online kijken. Is dan wel zonder ondertiteling en met een dosis reclame van tevoren, maar het is gratis en je hoeft er niks voor te doen: http://stream-tv.me/watch-the-big-bang-theory-online/
29 mrt 2013
16:54
avatar_Liesje
Leuke serie! Hopelijk komen er nog veel afleveringen :) !
05 mrt 2013
11:39

Voeg reactie toe

CAPTCHA Image[ Vernieuw ]