Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met serie Sandman

Sandman is een 75-delige stripreeks, geschreven door de Britse auteur Neil Gaiman en met tekenwerk van verschillende tekenaars, verdeeld over verschillende elkaar volgende verhaallijnen.

De eerste 46 delen werden uitgegeven door DC Comics. Nummers 47 tot en met 75 kwamen uit onder de DC/Vertigo imprint. Warner Bros. TV was al jaren van plan om de stripreeks te gaan verfilmen. Het project kwam echter steeds niet van de grond.

Maar nu nadert Netflix een deal met Warner Bros. TV om het project over te nemen. Allan Heinberg (Wonder Woman, Grey's Anatomy) gaat de serie schrijven en zal tevens showrunner zijn. Neil Gaiman is tevens bekend van de serie American Gods bij Starz en de nieuwe Amazon-serie Good Omens.

7844 Sandman

Sandman volgt Morpheus, lid van een pantheon van onsterfelijke wezens genaamd The Endless. De serie volgt thema's als dromen, de dood, begeerte, bestemming, wanhoop en vernietiging.

Netflix wil nog niet reageren op het nieuws, maar de makers zeggen stellig het volgende: "It’s not a dream — Neil Gaiman’s Sandman is finally coming to television." ("Het is geen droom - Neil Gaiman's Sandman komt eindelijk op de televisie.") MijnSerie zal de ontwikkelingen rond de productie van Sandman in de gaten houden.

Update:
Netflix heeft bevestigd dat er inderdaad een elfdelige serie is besteld.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Actrice Lesley Manville (Love Life (2020)) neemt het stokje over van Helena Bonham Carter (Love, Nina) voor het vijfde en laatste seizoen van The Crown.
Vandaag, 11:00
De Amerikaanse horrorserie Lovecraft Country gaat in augustus in première bij HBO. Onder andere J.J. Abrams en Jordan Peele produceren de serie.
Vandaag, 10:00
1
De Britse misdaadserie Vienna Blood, met Matthew Beard (Kiss Me First), is vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Gisteren, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
zondag, 11:00