Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix komt met serie Sandman

Sandman is een 75-delige stripreeks, geschreven door de Britse auteur Neil Gaiman en met tekenwerk van verschillende tekenaars, verdeeld over verschillende elkaar volgende verhaallijnen.

De eerste 46 delen werden uitgegeven door DC Comics. Nummers 47 tot en met 75 kwamen uit onder de DC/Vertigo imprint. Warner Bros. TV was al jaren van plan om de stripreeks te gaan verfilmen. Het project kwam echter steeds niet van de grond.

Maar nu nadert Netflix een deal met Warner Bros. TV om het project over te nemen. Allan Heinberg (Wonder Woman, Grey's Anatomy) gaat de serie schrijven en zal tevens showrunner zijn. Neil Gaiman is tevens bekend van de serie American Gods bij Starz en de nieuwe Amazon-serie Good Omens.

7844 Sandman

Sandman volgt Morpheus, lid van een pantheon van onsterfelijke wezens genaamd The Endless. De serie volgt thema's als dromen, de dood, begeerte, bestemming, wanhoop en vernietiging.

Netflix wil nog niet reageren op het nieuws, maar de makers zeggen stellig het volgende: "It’s not a dream — Neil Gaiman’s Sandman is finally coming to television." ("Het is geen droom - Neil Gaiman's Sandman komt eindelijk op de televisie.") MijnSerie zal de ontwikkelingen rond de productie van Sandman in de gaten houden.

Update:
Netflix heeft bevestigd dat er inderdaad een elfdelige serie is besteld.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De 26ste Screen Actors Guild Awards worden op 19 januari 2020 uitgereikt. Maar eerst werden op 11 december de nominaties bekend gemaakt.
Vandaag, 23:26
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het veertiende seizoen van Supernatural. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Manifest. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:02
Spinning Out is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van Netflix. De serie is bedacht door Samantha Stratton (Mr. Mercedes).
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Supergirl is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW, die ook te zien is bij Netflix. De serie ging in première in 2015.
Vandaag, 10:00