Catastrophe

7.4 / 10
24 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
4seizoenen/24afleveringen/2015 - 2019 
NetwerkChannel 4
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20152019 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:Channel 4
Catastrophe is een Britse komedieserie van de zender Channel 4. De serie ging in première op 19 januari 2015.

Een komedie over een Ierse vrouw en Amerikaanse man die er een puinhoop van maken terwijl zij proberen verliefd te worden in Londen. Klunzige liefde, onmiddelijke zwangerschap en en rampzalige gebeurtenissen vormen de fundering van deze aparte relatie. Rob en Sharon dienen ook nog te leren omgaan met haar vervelende vriend, zijn excentrieke Bostonse moeder en hun gecompliceerde levens. Kunnen Sharon, een buitengewoon lekker ruikende vrouw, en Rob, een standvastige liefdesbedrijver, de toenemende netelige situaties die hun kant op komen de baas blijven en nog tijd vinden voor seksuele avonturen? Daar kun je nu achter komen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 6
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 6
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Catastrophe.

Populaire reacties (1)

avatar gumstarr
8
12 feb 2015
Je bent vrijgezel. Niemand die jou de wet voor gaat schrijven. Als jij iedere avond op de bank in je met ketchupvlekken bekliederde trainingsbroek een pizza Hawaï naar binnen wilt schuiven terwijl je tot in den treure The Big Bang Theory re-runs kijkt, dan doe jij dat. In het weekend pas je bed uitkomen als de wereld buiten er al een halve dag op heeft zitten? Kan gewoon. En wanneer je libido bij elk passerend minirokje of welgevormde spijkerbroek in je oor fluistert dat het nu toch echt tijd wordt om weer eens wat stoom af te blazen, dan zet je je hoofd in de schmink of haal je de tondeuse door je hipsterbaard en sla je in de club gewoon een sappige verschijning aan de haak. Niks aan de hand. Althans… Dan moet je een maand later – na het plassen op een stickje – natuurlijk niet genoodzaakt zijn om die afgetrainde halfgod met glanzend kolenzwart haar te moeten bellen om te zeggen dat hij per ongeluk vader gaat worden. En laat dit nou net zijn wat Sharon en Rob overkomt in Channel 4’s nieuwe komedie Catastrophe.

De Amerikaan Rob is op zakenreis in Engeland en struikelt daar op een avond in een kroeg over de goedlachse Sharon. Na de ceremoniële drankjes is het tijd om de dierlijke instincten de overhand te laten nemen en al snel bungelen de onderbroeken aan de lampenkap van Rob’s hotelkamer. Ergens tussen al het vozen door is er nog wel tijd geweest om nummers uit te wisselen, want eenmaal terug op Amerikaanse bodem krijgt Rob Sharon aan de lijn. Zijn zwemmers zijn daadkrachtig op hun doel af gezwommen en het is raak. Dat is me ook wat. En nu? Nou, wat dacht je van de serie kijken om te zien hoe het allemaal afloopt?

Je zult je dijen niet diep paars slaan van het lachen, maar Catastrophe is zéker goed voor een ingehouden knor of grinnik op z’n tijd. Vooral de chemie tussen Rob en Sharon is meer dan eens reden tot glimlachen. Als je de subtiele humor in series als Girls, Hello Ladies en You’re The Worst op prijs kunt stellen, dan lust je deze ook. De series van Channel 4 zijn sowieso prima voor de wegkijk. Utopia, Top Boy en Peep Show allemaal de moeite van het kijken waard.

Vergelijkbare series

Catastrophe