Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Nieuwe deal en hoofdrol voor The Big Bang Theory alumni Kaley Cuoco

Kaley Cuoco heeft een deal getekend met Warner Bros. Television Group en gaat ook de hoofdrol spelen in de nieuwe serie The Flight Attendant.
Warner Bros. Televison Group zit voorlopig vast aan Kaley Cuoco. Ze hebben een meerjarig globale productie deal, ook bekend als een pod deal, gesloten met de populaire The Big Bang Theory actrice. De twee hadden al eerder een samenwerking getekend over de nieuwe serie The Flight Attendant, gebaseerd op het boek van Chris Bohjalian. Maar door de voorwaarde van de nieuwe pod deal zal de één uur durende thrillerserie, waarin Cuocu niet alleen de hoofdrol zal spelen maar ook produceren, direct naar de WarnerMedia direct-naar-consument service gaan. Daarin zit ook het nieuwe streamingplatfrom dat later dit jaar gelanceerd zal worden.



In The Flight Attendant zal Cuocu (foto) de stewardess Cassandra Bowden gaan spelen, die wakker wordt met een enorme kater naast een lijk in een hotel in Dubai. Bowden weet niet wat er aan de hand is en ze gaat gewoon verder met haar werkzaamheden. Als ze een vlucht neemt naar New York wordt ze opgewacht door FBI-agenten die wel heel nieuwsgierig zijn naar haar activiteiten in het buitenland. Wanneer The Flight Attendant in première zal gaan is nog niet bekend gemaakt.

Zou je deze serie gaan kijken?


7853 Flightatt
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten