Legion

7.3 / 10
49 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Legion te zien bij FOX en Ziggo

FOX en Ziggo gaan allebei het derde seizoen van Legion vertonen. Bij Ziggo kun je ook de eerste twee seizoenen terugkijken.

Het derde en allerlaatste seizoen ging op 24 juni 2019 van start bij FX. Nu hebben zowel FOX als Ziggo laten weten dat ook zij het laatste seizoen gaan brengen. Legion gaat over David Haller, een man die sinds zijn jeugd worstelt met mentale problemen. Wanneer hij de diagnose schizofrenie krijgt toegeschreven, brengt hij jaren door in psychiatrische inrichtingen. Maar Haller blijkt niet schizofreen hij is de meest krachtige mutant ooit.

Legion is gebaseerd op de Marvel Comic van Chris Claremont en Bill Sienkiewicz. De cast bestaat uit onder anderen Dan Stevens, Rachel Keller, Jean Smart, Jeremie Harris, Amber Midthunder, Bill Irwin, Aubrey Plaza, Jemaine Clement, Hamish Linklater en Navid Negahban. In het derde seizoen zal de kijker ook kennis maken met Charles Xavier (Harry Lloyd), die bekend is van The X-Men.


Lauren Tsai, Rachel Keller, Dan Stevens, Noah Hawley en Aubrey Plaza

Vanaf 9 juli kan de kijker de serie Legion wekelijks volgen op FOX. Bij Ziggo, die nu seizoen één en twee ook heeft, is de superheldenserie een dag later, dus 10 juli, wekelijks te volgen. Aflevering 3 (Chapter 22) zal bij FX op 8 juli worden uitgezonden, de seriefinale zal op 12 augustus bij FX te zien zijn.

Ga jij het laatste seizoen kijken bij FOX of bij Ziggo?


Dan Stevens
Vorige aflevering
Chapter 27
Chapter 27
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Legion