Cold Feet

8.4 / 10
45 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Negende seizoen voor Cold Feet

“Er zijn nog zoveel verhalen te vertellen over deze karakters.” In ieder geval genoeg voor een negende seizoen van de dramedy Cold Feet.

**LET OP!**
Dit bericht kan spoilers bevatten als je het achtste seizoen nog niet hebt gezien


Cold Feet, de serie die gecanceld was en twaalf jaar later nieuw leven werd ingeblazen, krijgt een negende seizoen van zes afleveringen dat in 2020 te zien zal zijn bij ITV. De opnames zullen later dit jaar in Manchester van start gaan. Castleden zijn onder anderen Fay Ripley, Robert Bathurst, James Nesbitt, Hermione Norris en John Thomson.


John Thomson, James Nesbitt en Robert Bathurst

Bedenker en schrijver Mike Bullen vertelde: “Ik denk dat we overweldigd zijn door de fantastische reacties op het laatste seizoen. Jenny’s ziekte {ze lijdt aan kanker en krijgt therapie} lijkt in het bijzonder iets geraakt te hebben bij de kijkers. Er zijn nog zoveel verhalen te vertellen over deze karakters, maar ik ben mij ervan bewust dat we lat heel hoog leggen. De vreugde om een nieuw seizoen te mogen doen, is al vervangen door huivering voor het gewicht van de verwachting.”


Fay Ripley en Hermione Norris

Het achtste seizoen eindigde op 18 februari en na de laatste aflevering vertelde Bullen dat hij optimistisch was over een volgend seizoen, weer verwijzend naar het feit dat er nog veel meer te vertellen was.

Ben jij blij met de vernieuwing?


Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
09x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1