The Wall (2016)

-
45 min
Spelprogramma
Volg deze serie
4seizoenen/58afleveringen/2016 - heden
NetwerkNBC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2016 - heden
Netwerk:NBC
The Wall (2016) is een Amerikaans spelprogramma van de zender NBC. De serie ging in première op 19 december 2016.

The Wall is een spelprogramma waarin een juist antwoord zorgt dat er een groene bal valt, die de waarde van het totaal bedrag verhoogt, maar een fout antwoord zorgt ervoor dat een rode bal valt en die haalt het totaal bedrag naar beneden. Team genoten moeten samen werken om een gigantisch prijzenbedrag op te bouwen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 20
Seizoen 3
0 / 19
Seizoen 4
0 / 9

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Wall (2016).

Nieuws (10)

CBS wist duidelijk wat het deed toen het in februari besloot om Queen Latifah's The Equalizer-reboot achter Super Bowl te lanceren. De serie trok 20,4 miljoen kijkers, en een aanzienlijk percentage van dat publiek bleef trouw elke week kijken.
do 27 mei
Ook voor de maand januari hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.
30 dec 2020
3
The Crown, Game of Thrones, Peaky Blinders, antwoord van een prijsvraag, de Teen Choice Awards, nieuwe series, casting nieuws en trailers: allemaal nieuws en meer dat afgelopen week uitkwam. Kijk na wat je hebt gemist hieronder.
19 aug 2019

Vergelijkbare series