Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 25

Weekoverzicht 25

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 juni voor je op een rijtje gezet.

Datums Series


Another Life (2019)


Another Life (2019) is een nieuwe Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie gaat in première op 25 juli.

Cable Girls


Cable Girls is een Spaanse dramaserie van Netflix en ging in première in april 2017. De serie blijkt tot dusver zeer succesvol. Het vierde seizoen zal in augustus van start gaan.

The CW


Na CBS en NBC heeft The CW, de kleinste van de grote vijf zenders, het schema voor het komende seizoen bekend gemaakt.

Elite


Elite is een Spaanse misdaadserie van Netflix. De serie ging in première in oktober 2018. Het tweede seizoen is te zien vanaf 27 september.

NBC


Na CBS is het de beurt aan NBC om de start- en premièredatums bekend te maken voor het komende seizoen.

On Becoming A God in Central Florida


Showtime heeft de serie On Becoming A God In Central Florida opgepikt, een donkere komedieserie met afleveringen van een uur met in de hoofdrol Kirsten Dunst. De serie gaat in augustus in première.

The Pier


The Pier is een Spaanse romantische thrillerserie van het platform Movistar+. De serie ging in première op 18 januari 2019 en is nu in Nederland te zien bij Ziggo Movies & Series. Maar ook NPO 3 gaat de serie uitzenden.

Riviera


Riviera is een Britse misdaadserie van de Engelse zender Sky Atlantic. De serie ging in première in juni 2017 en momenteel is het tweede seizoen nog bezig. Videoland gaat het tweede seizoen in juli brengen.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders:


- week 25 (17 – 23 juni)
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag gaan houden we je op de hoogte van alle series die in Nederland en België uitkomen deze week.

Unforgotten


Unforgotten is een Engelse misdaadserie van de zender ITV. Het derde seizoen van zes afleveringen werd daar in augustus 2018 afgesloten. NPO Start Plus gaat het derde seizoen in juli vertonen.

The Victim


The Victim is een Britse misdaadserie van de zender BBC One. De serie, die vier afleveringen heeft, ging in première op 8 april 2019. De miniserie is vanaf 12 juli te zien op NPO Start Plus.

Waco


Waco is een Amerikaanse dramaserie van Paramount Network. De serie bestaat uit zes afleveringen en was in 2018 in de Verenigde Staten te zien. Binnenkort is de serie te zien bij Videoland.

Nieuwe Series


I.M.


Deze zomer starten de opnamen van de nieuwe vierdelige dramaserie I.M., gebaseerd op de bekende gelijknamige roman van Connie Palmen.

Gecancelde Series


Chambers (2019)


Chambers (2019) is een Amerikaanse dramaserie van Netflix. Het eerste seizoen ging in première op 26 april 2019 en bestaat uit tien afleveringen. Er komt geen tweede seizoen.

Vernieuwde Series


Queer Eye


Ze wonnen een Emmy in 2018 en nu is de Netflix realityserie Queer Eye vernieuwd met niet één maar twee seizoenen. Het vierde seizoen zal zich opnieuw in Kansas City afspelen en het vijfde seizoen in Philadelphia. Het vierde seizoen zal vanaf 19 juli te zien zijn bij Netflix.

The Rain


Hoewel het tweede seizoen van de Netflix-serie The Rain pas een maand te zien is bij de streamingdienst, is een derde seizoen al aangekondigd. Het wordt wel het allerlaatste seizoen.

Undercover


De eerste Belgisch-Nederlandse coproductie van Netflix, Undercover, krijgt een tweede seizoen.

Yellowstone (2018)


John Dutton (Kevin Costner) bestuurt in de dramaserie Yellowstone (2018) de grootste aaneengesloten ranch in de Verenigde Staten. En dat blijft voorlopig zo. De serie is vernieuwd met een derde seizoen.

Afleveringen


Lucifer


Het allerlaatste vijfde seizoen van Lucifer gaat tien afleveringen krijgen, net als het vierde seizoen. Netflix nam de serie over van FOX die de duivelse serie cancelde na drie seizoenen. Volgens Showrunner Ildy Modrovich op Twitter zullen ze elke minuut laten tellen.

Casting Nieuws


Criminal


De Europese misdaadserie Criminal verschijnt komende herfst op Netflix. In de vorm van een video heeft Netflix onthuld welke acteurs in de nieuwe serie te zien zijn.

The Purge


De acteurs Derek Luke, Max Martini, Paola Nuñez en Joel Allen krijgen rollen in het tweede seizoen van de Amerikaanse serie The Purge.

The Stand (2019)


In april 2018 werd al bekend dat het meer dan 1000 pagina’s dikke boek The Stand (2019) van Stephen King de basis zal gaan vormen voor een nieuwe negendelige serie bij CBS All Access.

Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


IMDb TV


Videowebsite IMDb gaat streamingdienst IMDb TV ook in Europa uitbrengen. Volgens de site wordt het aanbod van de dienst tevens uitgebreid met duizenden nieuwe titels.

Nominaties en Prijzen


MTV Move & TV Awards


Op 17 juni zijn de winnaars bekend gemaakt van de MTV Movie & TV Awards.

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews


The Affair


Showtime heeft een teaser uitgebracht van het allerlaatste vijfde seizoen van de Golden Globe winnende serie The Affair.

The Boys


Amazon heeft een nieuwe trailer gelanceerd voor de komende superheldenserie The Boys. De serie is vanaf vrijdag 26 juli te zien op Amazon Prime Video.

GLOW


Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van GLOW met in de hoofdrollen Alison Brie en Betty Gilpin. Het derde seizoen van de serie is vanaf 9 augustus te zien.

Stranger Things


Het derde seizoen van Stranger Things verschijnt 4 juli op Netflix. De Amerikaanse sciencefictionserie is een grote hit sinds de start in juli 2016. Er is een final trailer uitgebracht.

The Terror


The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start. Er is een trailer uitgebracht.

MijnSerie nieuws


Column


- De Onbekende Seriekijker
Deze week weer een nieuwe De Onbekende Seriekijker. Dit keer hebben we Henk Stinissen gevraagd naar welke series hij kijkt en waar, wanneer en eventueel met wie hij dan kijkt.

Kijkcijfers: Week 24


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 10 tot en met 16 juni in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvragen


- Maak tot 26 juni kans op het eerste seizoen van Kidding.

- Maak tot 26 juni kans op het vierde seizoen van Scorpion.

- Maak tot 26 juni kans op het eerste seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan.

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen aan of verwijderen van je kijklijst.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht juni 2019 die in week 26 van start of in première zullen gaan.

-

Maandag 24 juni


23.30 – Final Space – Seizoen 2 (TBS)

-

Woensdag 26 juni


22.00 – Are You the One? – Seizoen 8 (MTV)

-

Vrijdag 28 juni


Shetland – Seizoen 3 (NPO Start Plus)

-

Zaterdag 29 juni


Bulletproof – Seizoen 1 (NPO 3/NPO Start Plus)

Wist je Dat?


-

Euphoria


Euphoria de nieuwe Amerikaanse dramaserie van de zender HBO is? De serie ging 16 juni in première en de hoofdrolspeelster waarschuwt de kijker voor de heftige inhoud.

-

Stranger Things


Het derde seizoen van Stranger Things op 4 juli op Netflix verschijnt? De Amerikaanse sciencefictionserie is een grote hit sinds de start in juli 2016. De acteurs hopen dat de serie nog één of twee seizoenen gaat krijgen.

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten