The Rain

7.4 / 10
40 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix-serie The Rain krijgt derde en laatste seizoen

Hoewel het tweede seizoen van de Netflix-serie The Rain pas een maand te zien is bij de streamingdienst, is een derde seizoen al aangekondigd.

Dat zal tevens het laatste seizoen zijn van de goed ontvangen Deense thrillerserie. In The Rain is door een biologische catastrofe de wereld verwoest. Door een virus is bijna de gehele Scandinavische bevolking uitgeroeid. Er zijn wel overlevenden. In The Rain wordt met name een jonge groep overlevenden gevolgd. Een broer en zus sluiten zich bij deze groep aan en samen gaan ze op zoek naar een betere wereld waar ze een nieuw leven kunnen opbouwen.

Het tweede seizoen eindigt met een cliffhanger, waardoor een derde seizoen eigenlijk niet uit kon blijven. Netlfix hield de fans niet lang in spanning en heeft nu dus een derde seizoen aangekondigd via social media. 'Je kunt niet alleen overleven', is te lezen bij de aankondiging. Het derde seizoen verschijnt in 2020.


Vorige aflevering
Survival of the Fittest
02x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een jaarabonnement van Horrify. We mogen vijf abonnementen weggeven ter waarde van € 69,95 per stuk. Doe mee en maak kans op een jaarabonnement!
Vandaag, 14:00
Goliath is een Amerikaanse juridische dramaserie van Amazon Prime Video. De serie ging in première in oktober 2016.
Vandaag, 13:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 11:59
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Brooklyn Nine-Nine is een Amerikaanse komische politieserie van de zender NBC. Op 6 februari 2020 gaat het zevende seizoen van start.
Vandaag, 10:00
Nickelodeon en Netflix hebben een meerjarig samenwerkingscontract getekend. Onderdeel van de afspraak is onder meer een exclusieve spin-off van de serie SpongeBob SquarePants.
Vandaag, 09:00