The Rain

7.4 / 10
40 min
Thriller, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Netflix-serie The Rain krijgt derde en laatste seizoen

Hoewel het tweede seizoen van de Netflix-serie The Rain pas een maand te zien is bij de streamingdienst, is een derde seizoen al aangekondigd.

Dat zal tevens het laatste seizoen zijn van de goed ontvangen Deense thrillerserie. In The Rain is door een biologische catastrofe de wereld verwoest. Door een virus is bijna de gehele Scandinavische bevolking uitgeroeid. Er zijn wel overlevenden. In The Rain wordt met name een jonge groep overlevenden gevolgd. Een broer en zus sluiten zich bij deze groep aan en samen gaan ze op zoek naar een betere wereld waar ze een nieuw leven kunnen opbouwen.

Het tweede seizoen eindigt met een cliffhanger, waardoor een derde seizoen eigenlijk niet uit kon blijven. Netlfix hield de fans niet lang in spanning en heeft nu dus een derde seizoen aangekondigd via social media. 'Je kunt niet alleen overleven', is te lezen bij de aankondiging. Het derde seizoen verschijnt in 2020.


Vorige aflevering
Survival of the Fittest
Survival of the Fittest
02x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
donderdag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
donderdag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
donderdag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
donderdag, 10:00