Kidding

7.2 / 10
30 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Kidding

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Kidding. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Kidding
Jim Carrey kruipt in de huid van Jeff, beter bekend als Mr. Pickles, een icoon binnen de kindertelevisie, die in de afgelopen 30 jaar een baken van goedheid en optimisme is geweest voor zowel kinderen als volwassenen. Wanneer zijn familieleven echter uit elkaar begint te vallen, ontdekt Jeff dat zijn hoofd boven water houden niet zo makkelijk is. Het resultaat: een vriendelijke man in een wrede wereld. Langzamerhand begint hij zijn verstand te verliezen en stelt zichzelf de vraag: hoe kan je goed zijn, wanneer alles zo slecht gaat? Ook Frank Langella, Judy Greer en Catherine Keener zijn te bewonderen in deze komedie met een duister randje.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Jim Carrey, Catherine Keener, Cole Allen, Frank Langella en Juliet Morris.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 19 juni 2019
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Kidding:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Kidding is niet het eerste televisieoptreden van Jim Carrey. In welke series speelde Carrey nog meer een rol/rollen?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
The Puppet Dalai Lama
The Puppet Dalai Lama
02x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
Vandaag, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
Vandaag, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
Vandaag, 12:00
De Britse misdaadserie White House Farm, met Mark Addy (Game of Thrones) en Stephen Graham (Line of Duty), is vanaf juni te zien bij NPO.
Vandaag, 11:00
Het derde seizoen van de dramatische sciencefictionserie The Handmaid's Tale verschijnt binnenkort ook bij Ziggo.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse komedieserie P-Valley, met onder andere Elarica Johnson en Brandee Evans, gaat in juli in première op Starz.
Vandaag, 09:00