Kidding

7.3 / 10
30 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Kidding

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Kidding. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Kidding
Jim Carrey kruipt in de huid van Jeff, beter bekend als Mr. Pickles, een icoon binnen de kindertelevisie, die in de afgelopen 30 jaar een baken van goedheid en optimisme is geweest voor zowel kinderen als volwassenen. Wanneer zijn familieleven echter uit elkaar begint te vallen, ontdekt Jeff dat zijn hoofd boven water houden niet zo makkelijk is. Het resultaat: een vriendelijke man in een wrede wereld. Langzamerhand begint hij zijn verstand te verliezen en stelt zichzelf de vraag: hoe kan je goed zijn, wanneer alles zo slecht gaat? Ook Frank Langella, Judy Greer en Catherine Keener zijn te bewonderen in deze komedie met een duister randje.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Jim Carrey, Catherine Keener, Cole Allen, Frank Langella en Juliet Morris.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 19 juni 2019
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Kidding:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Kidding is niet het eerste televisieoptreden van Jim Carrey. In welke series speelde Carrey nog meer een rol/rollen?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Some Day
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
Vandaag, 15:00
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
Vandaag, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
Vandaag, 13:00
1
Van de stripreeks Sin City wordt een televisieserie gemaakt. Frank Miller, de auteur van de superheldenreeks, en productiemaatschappij Legendary Television hebben daarvoor een contract ondertekend.
Vandaag, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
El Vecino (The Neighbor) is een nieuwe Spaanse superheldenserie van Netflix, gebaseerd op het stripboek van Santiago García en Pepo Pérez.
Vandaag, 10:00