Yellowstone (2018)

8.2 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Yellowstone krijgt derde seizoen bij Paramount

John Dutton (Kevin Costner) bestuurt in de dramaserie Yellowstone (2018) de grootste aaneengesloten ranch in de Verenigde Staten.

Hij heeft te maken met constante aanvallen van de buren: landontwikkelaars, een Indiaas reservaat en het eerste nationale park van Amerika.

Het tweede seizoen van Yellowstone (2018) is deze week van start gegaan bij Paramount, en inmiddels is bekend dat er een derde seizoen komt van tien afleveringen. Daarin zal acteur Josh Holloway ook weer te zien zijn. Holloway speelt Roarke Carter, een knappe hedgefondsmanager met ambitieuze plannen in Montana.

Kent Alterman, President van Paramount Network: “De serie is erg filmisch. We zijn blij met Kevin Costner als hoofdrolspeler. Het heeft gecompliceerde karakters, biedt inzicht in complexe familierelaties en trekt tot onze vreugde buitengewoon veel kijkers.”

Vorige aflevering
Sins of the Father
02x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
Vandaag, 15:00
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
Vandaag, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
Vandaag, 13:00
1
Van de stripreeks Sin City wordt een televisieserie gemaakt. Frank Miller, de auteur van de superheldenreeks, en productiemaatschappij Legendary Television hebben daarvoor een contract ondertekend.
Vandaag, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
El Vecino (The Neighbor) is een nieuwe Spaanse superheldenserie van Netflix, gebaseerd op het stripboek van Santiago García en Pepo Pérez.
Vandaag, 10:00