Yellowstone (2018)

8.2 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Yellowstone krijgt derde seizoen bij Paramount

John Dutton (Kevin Costner) bestuurt in de dramaserie Yellowstone (2018) de grootste aaneengesloten ranch in de Verenigde Staten.

Hij heeft te maken met constante aanvallen van de buren: landontwikkelaars, een Indiaas reservaat en het eerste nationale park van Amerika.

Het tweede seizoen van Yellowstone (2018) is deze week van start gegaan bij Paramount, en inmiddels is bekend dat er een derde seizoen komt van tien afleveringen. Daarin zal acteur Josh Holloway ook weer te zien zijn. Holloway speelt Roarke Carter, een knappe hedgefondsmanager met ambitieuze plannen in Montana.

Kent Alterman, President van Paramount Network: “De serie is erg filmisch. We zijn blij met Kevin Costner als hoofdrolspeler. Het heeft gecompliceerde karakters, biedt inzicht in complexe familierelaties en trekt tot onze vreugde buitengewoon veel kijkers.”

Vorige aflevering
Sins of the Father
Sins of the Father
02x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
Gisteren, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
Gisteren, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
Gisteren, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 10:00