The Affair

7.8 / 10
58 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Teaser van laatste seizoen Showtime-serie The Affair

Showtime heeft een teaser uitgebracht van het allerlaatste vijfde seizoen van de Golden Globe winnende serie The Affair.

Het is dramaserie over een buitenechtelijke relatie die twee huwelijken kapot maakte. In de serie volgen we Joshua Jackson, Dominic West, Maura Tierney en Ruth Wilson als hun levens volledig op hun kop worden gezet door de gevolgen van ontrouw en misplaatste loyaliteit. Anna Paquin zal in het vijfde seizoen een reguliere rol krijgen als de dochter van Alison en Cole.

Op 25 augustus zal het allerlaatste vijfde seizoen van start gaan bij Showtime. De eerste vier seizoenen zijn in Nederland te zien op Netflix. Wanneer het vijfde seizoen van The Affair daar te bekijken is heeft Netflix nog niet aangekondigd.

Vorige aflevering
Episode 511
Episode 511
05x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Alle vier seizoenen van de Belgische dramaserie De Ridder zijn vanaf volgende maand te zien bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 10:00
Bedenker Alex Pina werkt vanuit zijn hangmat aan het script van een nieuw seizoen van het populaire La Casa de Papel. Netflix heeft nog niets bevestigd.
Vandaag, 09:00
Dick Wolf (Law & Order) werkt met onder andere Robert Schenkkan (The Pacific) samen aan American Babylon, over de opbouw van Las Vegas.
Gisteren, 15:00
Emily in Paris met Lily Collins verhuist naar Netflix. De Amerikaanse dramedyserie, oorspronkelijk van Paramount Network, verschijnt aankomende herfst.
Gisteren, 14:00
1
De eerste twee seizoenen zijn te zien op Amazon en het derde seizoen is aangekondigd.
Gisteren, 13:00
3