The Affair

7.8 / 10
58 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Teaser van laatste seizoen Showtime-serie The Affair

Showtime heeft een teaser uitgebracht van het allerlaatste vijfde seizoen van de Golden Globe winnende serie The Affair.

Het is dramaserie over een buitenechtelijke relatie die twee huwelijken kapot maakte. In de serie volgen we Joshua Jackson, Dominic West, Maura Tierney en Ruth Wilson als hun levens volledig op hun kop worden gezet door de gevolgen van ontrouw en misplaatste loyaliteit. Anna Paquin zal in het vijfde seizoen een reguliere rol krijgen als de dochter van Alison en Cole.

Op 25 augustus zal het allerlaatste vijfde seizoen van start gaan bij Showtime. De eerste vier seizoenen zijn in Nederland te zien op Netflix. Wanneer het vijfde seizoen van The Affair daar te bekijken is heeft Netflix nog niet aangekondigd.

Vorige aflevering
Episode 11
05x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Fuller House is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Binnenkort zal het vijfde seizoen beschikbaar komen.
Vandaag, 10:00
Better Call Saul is een Amerikaanse dramaserie van de zender AMC. Het vierde seizoen werd in oktober 2018 afgesloten.
Vandaag, 09:00
1
Netflix heeft afspraken gemaakt met Robert Towne en David Fincher om een pilotscript te ontwikkelen voor een prequel op de klassieke film Chinatown uit 1974.
Gisteren, 15:00
Showtime laat een pilot maken van Big Deal, een komedieserie met in de hoofdrol Vanessa Bayer.
Gisteren, 14:00
De Britse dramaproducent Three Tables Productions werkt samen met Fremantle aan de ontwikkeling van de mysterieuze thrillerserie The Robber Baron's Daughter.
Gisteren, 13:00