On Becoming A God In Central Florida

6.6 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.6 / 10
2seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkYouTube
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min2019 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:YouTube
On Becoming A God In Central Florida is een Amerikaanse komedieserie van de zender YouTube. De serie ging in première in 2019.

On Becoming A God speelt zich af in de buurt van Orlando in de vroege jaren negentig. Het richt zich op Krystal Gill (Kirsten Dunst), een medewerker van het waterpark met een minimumloon, die uiteindelijk haar weg zal banen naar de ranglijst van Founders American Merchandise: het cultische, vlaggen zwaaiende, miljarden dollars piramidespel dat haar familie zal ruïneren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie On Becoming A God In Central Florida.

Nieuws (8)

Op 9 december zijn de nominaties bekend gemaakt voor de 77ste Golden Globe Awards. Uiteraard zoals elk jaar richt MijnSerie zich op de series.
9 dec 2019
Op 8 december 2019 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 25ste Critics' Choice Television Award. Op 12 januari 2020 zullen de prijzen worden uitgereikt.
9 dec 2019
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
30 sep 2019