Riviera

7.5 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Riviera in juli bij Videoland

Riviera is een Britse misdaadserie van de Engelse zender Sky Atlantic. De serie ging in première in juni 2017 en momenteel is het tweede seizoen nog bezig.

Videoland heeft laten weten dat het tweede seizoen van Riviera te zien is vanaf 4 juli. Het bestaat uit tien afleveringen. Het eerste seizoen is daar nu al te zien.

Georgina (Julia Stiles) verliest in Riviera haar man Constantine, die miljonair is, als zijn jacht explodeert. Ze is verbaasd dat geweld, leugens en zelfmoord deel uitmaakten van zijn leven. Nu moet ze uit haar comfortzone gaan om haar familie en zichzelf te beschermen. Ze wordt meegesleurd in een gevaarlijke onderwereld, terwijl vijanden dichterbij komen. Lena Olin speelt de ex-vrouw van haar overleden man en verdere bijrollen zijn er voor Iwan Rheon en Adrien Lester.

In mei heeft MijnSerie al gemeld dat de serie een derde seizoen zal krijgen. In het nieuwe seizoen zal Georgina (Julia Stiles) de glamour van de Cote d’Azur achter zich laten. Ze zal de wereld over reizen om te proberen de ellende van de Riviera achter zich te laten.

Vorige aflevering
Episode 10
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

CBS heeft aangekondigd welke series van start zullen gaan in januari 2020. Er zijn nieuwe series maar ook series die afscheid zullen nemen in 2020.
Gisteren, 12:02
Het tiende seizoen van Larry Davids komedieserie Curb Your Enthusiasm zal in januari 2020 van start gaan bij HBO, heeft acteur Jeff Garlin gemeld.
Gisteren, 11:00
You is een Amerikaanse dramaserie van de zender Lifetime. De serie is hier te zien bij Netflix. De serie ging in première in september 2018. Er komt binnenkort een tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
1
Titans (2018) is een Amerikaanse superheldenserie van DC Universe. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.
Gisteren, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:04
Voor de 45ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. Het is de tweede keer dat E! de prijsuitreiking uitzond. In 2018 nam E! de Awards over van CBS.
maandag, 11:00