Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Riviera in juli bij Videoland

Riviera is een Britse misdaadserie van de Engelse zender Sky Atlantic. De serie ging in première in juni 2017 en momenteel is het tweede seizoen nog bezig.

Videoland heeft laten weten dat het tweede seizoen van Riviera te zien is vanaf 4 juli. Het bestaat uit tien afleveringen. Het eerste seizoen is daar nu al te zien.

Georgina (Julia Stiles) verliest in Riviera haar man Constantine, die miljonair is, als zijn jacht explodeert. Ze is verbaasd dat geweld, leugens en zelfmoord deel uitmaakten van zijn leven. Nu moet ze uit haar comfortzone gaan om haar familie en zichzelf te beschermen. Ze wordt meegesleurd in een gevaarlijke onderwereld, terwijl vijanden dichterbij komen. Lena Olin speelt de ex-vrouw van haar overleden man en verdere bijrollen zijn er voor Iwan Rheon en Adrien Lester.

In mei heeft MijnSerie al gemeld dat de serie een derde seizoen zal krijgen. In het nieuwe seizoen zal Georgina (Julia Stiles) de glamour van de Cote d’Azur achter zich laten. Ze zal de wereld over reizen om te proberen de ellende van de Riviera achter zich te laten.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Riviera