Riviera

7.5 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Riviera in juli bij Videoland

Riviera is een Britse misdaadserie van de Engelse zender Sky Atlantic. De serie ging in première in juni 2017 en momenteel is het tweede seizoen nog bezig.

Videoland heeft laten weten dat het tweede seizoen van Riviera te zien is vanaf 4 juli. Het bestaat uit tien afleveringen. Het eerste seizoen is daar nu al te zien.

Georgina (Julia Stiles) verliest in Riviera haar man Constantine, die miljonair is, als zijn jacht explodeert. Ze is verbaasd dat geweld, leugens en zelfmoord deel uitmaakten van zijn leven. Nu moet ze uit haar comfortzone gaan om haar familie en zichzelf te beschermen. Ze wordt meegesleurd in een gevaarlijke onderwereld, terwijl vijanden dichterbij komen. Lena Olin speelt de ex-vrouw van haar overleden man en verdere bijrollen zijn er voor Iwan Rheon en Adrien Lester.

In mei heeft MijnSerie al gemeld dat de serie een derde seizoen zal krijgen. In het nieuwe seizoen zal Georgina (Julia Stiles) de glamour van de Cote d’Azur achter zich laten. Ze zal de wereld over reizen om te proberen de ellende van de Riviera achter zich te laten.

Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
vrijdag, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
donderdag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
donderdag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
donderdag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
donderdag, 10:00