Undercover

8.1 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Netflix-serie Undercover krijgt tweede seizoen

De eerste Belgisch-Nederlandse coproductie van Netflix, Undercover, krijgt een tweede seizoen.

Het eerste seizoen ging bij de Belgische zender Eén in première op 24 februari en is sinds 3 mei te zien bij Netflix.

Undercover gaat over Ferry Bouman (Frank Lammers), één van​​ de​ grootste​​ XTC-producenten​​ in​​ de​​ wereld. Hij heeft een fijn leven in zijn villa op de grens tussen​ België​​ en​ Nederland.​ Dit​​ comfortabele​ bestaan​ verandert​ echter​ drastisch​ wanneer​ twee​ undercoveragenten​ zijn territorium​​ betreden om​ zo​ zijn​ leven​ te​ infiltreren​ en​​ het​ netwerk​ op​ te​ rollen.Anna Drijver en Frank Lammers spelen de hoofdrollen. Ook Elise Schaap, Tom Waes, Raymond Thiry, Tim Haars en Huub Smit vertolken rollen in de serie, die wordt geregisseerd door Eshref Reybrouck en Frank Devos. Netflix​ werkte voor de serie​ samen​ met​ het Vlaamse productiebedrijf​ De​​ Mensen​, distributeur​ Dutch Filmworks​ en​ de Belgische omroep VRT.

Frank Lammers was dinsdag te gast in het programma Zomer met Art op RTL 4. Hij had goed nieuws voor de fans van Undercover: de opnamen van het tweede seizoen van Undercover zijn in volle gang. Wanneer het tweede seizoen te bekijken is kon hij nog niet melden.
Vorige aflevering
Showtime
Showtime
01x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_TimGo10
19 jun 2019 15:39 -
Ik hoop dat ze ook de wat minder bekende nl acteurs en kans gaan geven
Reageer
avatar_Rob7b
20 jun 2019 07:15 -
Tom Waes speelt toch echt geen rol maar een/de hoofdrol. Jullie doen hem hier toch echt te kort.
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
donderdag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
donderdag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
donderdag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
donderdag, 10:00