Undercover

8.1 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Netflix-serie Undercover krijgt tweede seizoen

De eerste Belgisch-Nederlandse coproductie van Netflix, Undercover, krijgt een tweede seizoen.

Het eerste seizoen ging bij de Belgische zender Eén in première op 24 februari en is sinds 3 mei te zien bij Netflix.

Undercover gaat over Ferry Bouman (Frank Lammers), één van​​ de​ grootste​​ XTC-producenten​​ in​​ de​​ wereld. Hij heeft een fijn leven in zijn villa op de grens tussen​ België​​ en​ Nederland.​ Dit​​ comfortabele​ bestaan​ verandert​ echter​ drastisch​ wanneer​ twee​ undercoveragenten​ zijn territorium​​ betreden om​ zo​ zijn​ leven​ te​ infiltreren​ en​​ het​ netwerk​ op​ te​ rollen.Anna Drijver en Frank Lammers spelen de hoofdrollen. Ook Elise Schaap, Tom Waes, Raymond Thiry, Tim Haars en Huub Smit vertolken rollen in de serie, die wordt geregisseerd door Eshref Reybrouck en Frank Devos. Netflix​ werkte voor de serie​ samen​ met​ het Vlaamse productiebedrijf​ De​​ Mensen​, distributeur​ Dutch Filmworks​ en​ de Belgische omroep VRT.

Frank Lammers was dinsdag te gast in het programma Zomer met Art op RTL 4. Hij had goed nieuws voor de fans van Undercover: de opnamen van het tweede seizoen van Undercover zijn in volle gang. Wanneer het tweede seizoen te bekijken is kon hij nog niet melden.
Vorige aflevering
Showtime
01x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_TimGo10
19 jun 2019 15:39 -
Ik hoop dat ze ook de wat minder bekende nl acteurs en kans gaan geven
Reageer
avatar_Rob7b
20 jun 2019 07:15 -
Tom Waes speelt toch echt geen rol maar een/de hoofdrol. Jullie doen hem hier toch echt te kort.
Reageer

Laatste nieuws

CBS heeft aangekondigd welke series van start zullen gaan in januari 2020. Er zijn nieuwe series maar ook series die afscheid zullen nemen in 2020.
Vandaag, 12:02
Het tiende seizoen van Larry Davids komedieserie Curb Your Enthusiasm zal in januari 2020 van start gaan bij HBO, heeft acteur Jeff Garlin gemeld.
Vandaag, 11:00
You is een Amerikaanse dramaserie van de zender Lifetime. De serie is hier te zien bij Netflix. De serie ging in première in september 2018. Er komt binnenkort een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
1
Titans (2018) is een Amerikaanse superheldenserie van DC Universe. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:04
Voor de 45ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. Het is de tweede keer dat E! de prijsuitreiking uitzond. In 2018 nam E! de Awards over van CBS.
Gisteren, 11:00