The Purge

7.4 / 10
42 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in tweede seizoen The Purge

De acteurs Derek Luke, Max Martini, Paola Nuñez en Joel Allen krijgen rollen in het tweede seizoen van de Amerikaanse serie The Purge.

The Purge is een horrorserie van de zender USA Network. De serie ging in première in september 2018. De fans weten wat het betekent als The Purge gaat beginnen; twaalf uur lang mag iedereen ongestraft misdaden plegen, ook moord. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film-franchise.

7802 Purge

Derek Luke, bekend van Rogue, speelt Marcus Moore, een ervaren professional met een liefhebbende vrouw en een mooi huis waarvan het ogenschijnlijk perfecte leven wordt verbrijzeld wanneer een huurmoordenaar zijn huis binnenbreekt op Purge Night.

Max Martini, bekend van The Order, zal Ryan Grant uitbeelden. Bescheiden als hij is besteedt Ryan het hele jaar aan het precies voorbereiden van een massale zuiveringsoverval met zijn oude collega's.

Paola Nuñez, bekend van The Son, zal Esme Carmona spelen. Eme, een topwerknemer bij een NFFA-surveillancecentrum, heeft haar leven gewijd aan het opsporen van misdaden en het digitaal labelen van wetsovertreders.

Joel Allen, bekend van Room 104, speelt Ben, een lid van de roomse broederschap uit een buitenwijk uit de voorsteden. Bens leven verandert voor altijd wanneer hij voor de eerste keer uitgaat op Purge Night.

Het is nog niet bekend wanneer USA Network het tweede seizoen van The Purge gaat vertonen. De serie, een coproductie van Blumhouse Television en Universal Cable Productions, was tijdens het eerste seizoen de best bekeken dramaserie van USA Network.
Vorige aflevering
7:01am
7:01am
02x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
maandag, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
maandag, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00