The Purge

7.4 / 10
42 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in tweede seizoen The Purge

De acteurs Derek Luke, Max Martini, Paola Nuñez en Joel Allen krijgen rollen in het tweede seizoen van de Amerikaanse serie The Purge.

The Purge is een horrorserie van de zender USA Network. De serie ging in première in september 2018. De fans weten wat het betekent als The Purge gaat beginnen; twaalf uur lang mag iedereen ongestraft misdaden plegen, ook moord. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film-franchise.

7802 Purge

Derek Luke, bekend van Rogue, speelt Marcus Moore, een ervaren professional met een liefhebbende vrouw en een mooi huis waarvan het ogenschijnlijk perfecte leven wordt verbrijzeld wanneer een huurmoordenaar zijn huis binnenbreekt op Purge Night.

Max Martini, bekend van The Order, zal Ryan Grant uitbeelden. Bescheiden als hij is besteedt Ryan het hele jaar aan het precies voorbereiden van een massale zuiveringsoverval met zijn oude collega's.

Paola Nuñez, bekend van The Son, zal Esme Carmona spelen. Eme, een topwerknemer bij een NFFA-surveillancecentrum, heeft haar leven gewijd aan het opsporen van misdaden en het digitaal labelen van wetsovertreders.

Joel Allen, bekend van Room 104, speelt Ben, een lid van de roomse broederschap uit een buitenwijk uit de voorsteden. Bens leven verandert voor altijd wanneer hij voor de eerste keer uitgaat op Purge Night.

Het is nog niet bekend wanneer USA Network het tweede seizoen van The Purge gaat vertonen. De serie, een coproductie van Blumhouse Television en Universal Cable Productions, was tijdens het eerste seizoen de best bekeken dramaserie van USA Network.
Vorige aflevering
Before the Sirens
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
Vandaag, 12:00
3
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het eerste seizoen van de superheldenserie The Boys is sinds 26 juli te zien op Amazon Prime Video. Er volgt binnenkort een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Lost in Space (2018) is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. Binnenkort gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 09:00
Naar aanleiding van een bezoekje van Sinterklaas kwam ik op het idee voor deze column. Het gaat over de zin of onzin van sommige afleveringen in series.
Gisteren, 14:00
2
HBO heeft het groene licht gegeven voor de serie The White House Plumbers.
Gisteren, 13:00