Cable Girls

8.3 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Cable Girls in augustus bij Netflix

Cable Girls is een Spaanse dramaserie van Netflix en ging in première in april 2017. De serie blijkt tot dusver zeer succesvol.

Via de Spaanse kanalen heeft Netflix bekendgemaakt dat het vierde seizoen van Cable Girls op 9 augustus zal worden toegevoegd.

Gesitueerd in Madrid in de jaren '20 volgen we in Cable Girls vier vrouwen met verschillende achtergronden die worden aangenomen als telefonisten bij een telefoonbedrijf. Ondertussen moeten ze omgaan met romantiek, jaloezie en de ‘moderne’ werkplek. Homoseksualiteit, transseksualiteit en vrouwenrechten komen nadrukkelijk aan bod.

Beelden van het vierde seizoen zijn er nog niet, daarom hieronder de trailer van het derde seizoen.

Vorige aflevering
Chapter 32: Luck
04x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een jaarabonnement van Horrify. We mogen vijf abonnementen weggeven ter waarde van € 69,95 per stuk. Doe mee en maak kans op een jaarabonnement!
Vandaag, 14:00
Goliath is een Amerikaanse juridische dramaserie van Amazon Prime Video. De serie ging in première in oktober 2016.
Vandaag, 13:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 11:59
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Brooklyn Nine-Nine is een Amerikaanse komische politieserie van de zender NBC. Op 6 februari 2020 gaat het zevende seizoen van start.
Vandaag, 10:00
Nickelodeon en Netflix hebben een meerjarig samenwerkingscontract getekend. Onderdeel van de afspraak is onder meer een exclusieve spin-off van de serie SpongeBob SquarePants.
Vandaag, 09:00