Waco

7.4 / 10
43 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Waco in juli bij Videoland

Waco is een Amerikaanse dramaserie van Paramount Network. De serie bestaat uit zes afleveringen en was in 2018 in de Verenigde Staten te zien.

De serie verschijnt op 18 juli bij Videoland. Waco is gebaseerd op de ware gebeurtenissen uit 1993. Sekteleider David Koresh (Taylor Kitsch) wordt omsingeld door de FBI, maar geeft zich niet zomaar gewonnen. Wat volgt is een 51 dagen durende omsingeling, die eindigt in een bloedbad.

Koresh wordt dus gespeeld door Taylor Kitsch (bekend van True Detective) en Michael Shannon (The Little Drummer Girl (2018) geeft gestalte aan FBI-agent Gary Noesner. Verdere rollen zijn er voor John Leguizamo, Melissa Benoist, Julia Garner en Shea Whigham.

Vorige aflevering
Day 51
Day 51
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
1
The Good Place acteur krijgt, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy, een hoofdrol in Nine Perfect Strangers van de makers van Big Little Lies.
Vandaag, 13:06
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De American Horror Story Spin-off, American Horror Stories, van Ryan Murphy gaat officieel in productie bij FX.
Vandaag, 10:00
1
Acteur Richard Herd is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij verscheen onder andere als Mr. Wilhelm in Seinfeld en in verschillende Start Trek projecten.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
2