Waco

7.4 / 10
43 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Waco in juli bij Videoland

Waco is een Amerikaanse dramaserie van Paramount Network. De serie bestaat uit zes afleveringen en was in 2018 in de Verenigde Staten te zien.

De serie verschijnt op 18 juli bij Videoland. Waco is gebaseerd op de ware gebeurtenissen uit 1993. Sekteleider David Koresh (Taylor Kitsch) wordt omsingeld door de FBI, maar geeft zich niet zomaar gewonnen. Wat volgt is een 51 dagen durende omsingeling, die eindigt in een bloedbad.

Koresh wordt dus gespeeld door Taylor Kitsch (bekend van True Detective) en Michael Shannon (The Little Drummer Girl (2018) geeft gestalte aan FBI-agent Gary Noesner. Verdere rollen zijn er voor John Leguizamo, Melissa Benoist, Julia Garner en Shea Whigham.

Vorige aflevering
Day 51
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:04
Voor de 45ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. Het is de tweede keer dat E! de prijsuitreiking uitzond. In 2018 nam E! de Awards over van CBS.
Vandaag, 11:00
Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2016 en inmiddels zijn er twee seizoenen verschenen.
Vandaag, 10:00
Prijsvraag antwoord, castingnieuws, nieuwe series, datums en meer; kortom heel veel nieuws dat uitkwam tussen 4 tot en met 10 november verzameld in het weekoverzicht.
Vandaag, 09:00
Het is nu zeker, naast See zijn er ook twee andere nieuwe series van Apple TV+ vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 14:00
NBC heeft de plannen voor midseason bevestigd. Er zijn geen grote veranderingen, de Peacock-zender houdt het liever stabiel.
Gisteren, 13:00