Stranger Things

8.3 / 10
50 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

‘Final trailer’ van derde seizoen Stranger Things

Het derde seizoen van Stranger Things verschijnt 4 juli op Netflix. De Amerikaanse sciencefictionserie is een grote hit sinds de start in juli 2016.

Netflix heeft een paar uur geleden de ‘final trailer’ voor het derde seizoen online gezet. Die is hieronder te zien.

Nadat een jongetje is verdwenen, wordt in de kleine stad Hawkins een mysterie onthuld dat te maken heeft met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten, en een vreemd meisje. Een nieuwe sneak peek laat zien dat Billy Hargrove (Dacre Montgomery) zich uitslooft als badmeester, terwijl de oudere dames aan de kant (met de moeder van Nancy voorop) watertandend toekijken. Het verhaal van de serie speelt zich deze keer af in de zomer van 1985, waarbij we verwijzingen naar The Goonies en Back to the Future kunnen verwachten. Het derde seizoen van Stranger Things begint dus vrolijk en licht, maar zal al snel een duistere wending nemen.

De cast van Stranger Things hoopt dat de serie na het derde seizoen nog één of twee nieuwe seizoenen krijgt. Of dat ook gaat gebeuren is echter nog niet bekend.

Vorige aflevering
Chapter Eight: The Battle of Starcourt
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

CBS heeft aangekondigd welke series van start zullen gaan in januari 2020. Er zijn nieuwe series maar ook series die afscheid zullen nemen in 2020.
Gisteren, 12:02
Het tiende seizoen van Larry Davids komedieserie Curb Your Enthusiasm zal in januari 2020 van start gaan bij HBO, heeft acteur Jeff Garlin gemeld.
Gisteren, 11:00
You is een Amerikaanse dramaserie van de zender Lifetime. De serie is hier te zien bij Netflix. De serie ging in première in september 2018. Er komt binnenkort een tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
1
Titans (2018) is een Amerikaanse superheldenserie van DC Universe. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.
Gisteren, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:04
Voor de 45ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. Het is de tweede keer dat E! de prijsuitreiking uitzond. In 2018 nam E! de Awards over van CBS.
maandag, 11:00