Stranger Things

8.3 / 10
52 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

‘Final trailer’ van derde seizoen Stranger Things

Het derde seizoen van Stranger Things verschijnt 4 juli op Netflix. De Amerikaanse sciencefictionserie is een grote hit sinds de start in juli 2016.

Netflix heeft een paar uur geleden de ‘final trailer’ voor het derde seizoen online gezet. Die is hieronder te zien.

Nadat een jongetje is verdwenen, wordt in de kleine stad Hawkins een mysterie onthuld dat te maken heeft met geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten, en een vreemd meisje. Een nieuwe sneak peek laat zien dat Billy Hargrove (Dacre Montgomery) zich uitslooft als badmeester, terwijl de oudere dames aan de kant (met de moeder van Nancy voorop) watertandend toekijken. Het verhaal van de serie speelt zich deze keer af in de zomer van 1985, waarbij we verwijzingen naar The Goonies en Back to the Future kunnen verwachten. Het derde seizoen van Stranger Things begint dus vrolijk en licht, maar zal al snel een duistere wending nemen.

De cast van Stranger Things hoopt dat de serie na het derde seizoen nog één of twee nieuwe seizoenen krijgt. Of dat ook gaat gebeuren is echter nog niet bekend.

Vorige aflevering
Chapter Eight: The Battle of Starcourt
Chapter Eight: The Battle of Starcourt
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
vrijdag, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
donderdag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
donderdag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
donderdag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
donderdag, 10:00