Another Life (2019)

7.2 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
2seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:44 min2019 - heden
Netwerk:Netflix
Another Life (2019) is een Amerikaanse sciencefictionserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 25 juli 2019.

Another Life (2019) richt zich op astronaut Niko Breckinridge die alles in het werk stelt om te zoeken naar buitenaardse intelligentie. Ze leidt een team op missie om het ontstaan van een buitenaards artefact te verkennen dat op mysterieuze wijze op aarde terecht is gekomen. Terwijl Niko en haar jonge bemanning onderzoek doen, krijgen ze te maken met onvoorstelbare gevaren voor wat wel eens hun laatste missie zou kunnen zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (1)

Another Life (2019) - Seizoen 1

4.5

Nieuws (15)

Hoewel hier in Nederland de corona-maatregelen worden versoepeld is er in een Amerika nog een behoorlijk aantal besmettingen elke dag. We weten dan ook nog steeds niet wanneer sommige series in productie zullen gaan.
ma 29 juni
Tongayi Chirisa (iZombie) krijgt een vaste rol in het tweede seizoen van Another Life. Ook krijgt onder andere Shannon Chan-Ken (Good Trouble) een rol in het seizoen.
do 25 juni
Creepshow, Lodge 49, Stella Blómkvist, Temple, start- en premièredatums van november, een prijsvraag, een column en nog veel meer nieuws uit de week van 28 oktober tot en met 3 november.
4 nov 2019

Populaire reacties (9)

7
03 aug 2019
Er is genoeg ruimte voor verbetering, dat sowieso.Toch heb ik het seizoen in 2 dagen gekeken en mij niet verveelt.. mede door Katee Sackhoff.
Het enige dat mij echt stoorde was het acteerwerk. Zowel Harper Glass (Selma Blair) als Erik Wallace (Justin Chatwin) bakken er echt he-le-maal niets van!
8
26 jul 2019
Dat snap ik ook niet. Ik heb serie in twee dagen afgekeken. Dat is allang met geen enkele serie gebeurd.

Vergelijkbare series