Another Life (2019)

7.2 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:44 min2019 - heden
Netwerk:Netflix
Another Life (2019) is een Amerikaanse sciencefictionserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 25 juli 2019.

Another Life (2019) richt zich op astronaut Niko Breckinridge die alles in het werk stelt om te zoeken naar buitenaardse intelligentie. Ze leidt een team op missie om het ontstaan van een buitenaards artefact te verkennen dat op mysterieuze wijze op aarde terecht is gekomen. Terwijl Niko en haar jonge bemanning onderzoek doen, krijgen ze te maken met onvoorstelbare gevaren voor wat wel eens hun laatste missie zou kunnen zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Another Life (2019) - Seizoen 1

4.5

Nieuws (13)

Creepshow, Lodge 49, Stella Blómkvist, Temple, start- en premièredatums van november, een prijsvraag, een column en nog veel meer nieuws uit de week van 28 oktober tot en met 3 november.
ma 4 november
Another Life (2019) is een Amerikaanse sciencefictionserie die te zien is bij Netflix. Het eerste seizoen van tien afleveringen is te bekijken sinds juli 2019.
wo 30 oktober
1
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
15 aug 2019

Populaire reacties (9)

8
26 jul 2019
Dat snap ik ook niet. Ik heb serie in twee dagen afgekeken. Dat is allang met geen enkele serie gebeurd.
2
04 aug 2019
Er zijn momenten die heel sterk zijn, maar verder zit het vol onlogische dingen. Veel haat en nijd in het begin, zo twijfelt men aan Niko Breckinridge, die deze missie leid.
Daar worden dan ellenlange discussies over gevoerd, tot er iets gebeurd en dan schieten ze wakker (hup hup hup).
En dan heen en weer switchen tussen het ruimtetuig ( Salvare ) en de aarde. Daar wordt het contrast heel groot, de aarde vandaag en dan ineens toveren ze daar een ruimtetuig uit hun hoed dat heel futuristisch oogt en in staat is interstellaire ruimtereizen te doen. Alsof dat nog niet genoeg is krijgen we nog eens flashbacks te zien van Niko.
Deze serie valt enorm tegen, al bij de eerste aflevering was er zoiets van, nee dit is het niet.
Aflevering 3 sloot bijzonder verrassend af en was de reden om verder te blijven kijken, anders had ik hier al afgehaakt.
Ik heb nu alle 10 afleveringen gezien en eigenlijk weten we niks.

Vergelijkbare series