Another Life (2019)

7.3 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:44 min2019 - heden
Netwerk:Netflix
Another Life (2019) is een Amerikaanse sciencefictionserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 25 juli 2019.

Another Life (2019) richt zich op astronaut Niko Breckinridge die alles in het werk stelt om te zoeken naar buitenaardse intelligentie. Ze leidt een team op missie om het ontstaan van een buitenaards artefact te verkennen dat op mysterieuze wijze op aarde terecht is gekomen. Terwijl Niko en haar jonge bemanning onderzoek doen, krijgen ze te maken met onvoorstelbare gevaren voor wat wel eens hun laatste missie zou kunnen zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Another Life (2019) - Seizoen 1

4.5

Nieuws (11)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
donderdag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 22 juli
Een nieuw design voor de website, Friends, Mindhunter, American Horror Story, Stranger Things, Another Life (2019) twee prijsvragen en nog veel meer nieuws deze week.
ma 15 juli

Populaire reacties (9)

2
04 aug 2019
Er zijn momenten die heel sterk zijn, maar verder zit het vol onlogische dingen. Veel haat en nijd in het begin, zo twijfelt men aan Niko Breckinridge, die deze missie leid.
Daar worden dan ellenlange discussies over gevoerd, tot er iets gebeurd en dan schieten ze wakker (hup hup hup).
En dan heen en weer switchen tussen het ruimtetuig ( Salvare ) en de aarde. Daar wordt het contrast heel groot, de aarde vandaag en dan ineens toveren ze daar een ruimtetuig uit hun hoed dat heel futuristisch oogt en in staat is interstellaire ruimtereizen te doen. Alsof dat nog niet genoeg is krijgen we nog eens flashbacks te zien van Niko.
Deze serie valt enorm tegen, al bij de eerste aflevering was er zoiets van, nee dit is het niet.
Aflevering 3 sloot bijzonder verrassend af en was de reden om verder te blijven kijken, anders had ik hier al afgehaakt.
Ik heb nu alle 10 afleveringen gezien en eigenlijk weten we niks.
7.5
03 aug 2019
Er is genoeg ruimte voor verbetering, dat sowieso.Toch heb ik het seizoen in 2 dagen gekeken en mij niet verveelt.. mede door Katee Sackhoff.
Het enige dat mij echt stoorde was het acteerwerk. Zowel Harper Glass (Selma Blair) als Erik Wallace (Justin Chatwin) bakken er echt he-le-maal niets van!

Vergelijkbare series