Euphoria

8,0 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Actrice waarschuwt voor heftige inhoud HBO-serie Euphoria

Euphoria is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie ging zondagavond in première.

Euphoria volgt het waargebeurde verhaal over een tiener die buiten een club werd vermoord. De serie gaat over het leven van de andere tieners die lid zijn van de club, een jaar na de tragedie. Ze moeten ontsnappen aan drugs, seks en geweld in een poging om hun richting te vinden in een onzekere toekomst.


Zendaya Coleman

Actrice Zendaya Coleman, die in Euphoria een hoofdrol speelt, heeft het publiek gewaarschuwd voor de heftige inhoud van de serie. “Dit is niet zomaar een luchtige tienerserie die je even bekijkt. Het is een rauw en eerlijk portret van verslaving, angst en de moeilijkheden van het leven vandaag. Er zijn scènes die erg indringend zijn. Kijk alleen als je denkt dat je het aankan”, aldus de actrice.

Zendaya Coleman speelt de rol van Rue Bennett die nogal graag een hoop drugs gebruikt en daardoor in moeilijkheden komt. De thema’s vriendschap, seks, identiteit, trauma, sociale media en liefde staan centraal in de nieuwe serie van HBO. De serie is geschreven en geregisseerd door Sam Levinson.

Vorige aflevering
And Salt the Earth Behind You
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

CBS heeft aangekondigd welke series van start zullen gaan in januari 2020. Er zijn nieuwe series maar ook series die afscheid zullen nemen in 2020.
Gisteren, 12:02
Het tiende seizoen van Larry Davids komedieserie Curb Your Enthusiasm zal in januari 2020 van start gaan bij HBO, heeft acteur Jeff Garlin gemeld.
Gisteren, 11:00
You is een Amerikaanse dramaserie van de zender Lifetime. De serie is hier te zien bij Netflix. De serie ging in première in september 2018. Er komt binnenkort een tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
1
Titans (2018) is een Amerikaanse superheldenserie van DC Universe. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.
Gisteren, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:04
Voor de 45ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. Het is de tweede keer dat E! de prijsuitreiking uitzond. In 2018 nam E! de Awards over van CBS.
maandag, 11:00