Euphoria

8.2 / 10
56 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Actrice waarschuwt voor heftige inhoud HBO-serie Euphoria

Euphoria is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie ging zondagavond in première.

Euphoria volgt het waargebeurde verhaal over een tiener die buiten een club werd vermoord. De serie gaat over het leven van de andere tieners die lid zijn van de club, een jaar na de tragedie. Ze moeten ontsnappen aan drugs, seks en geweld in een poging om hun richting te vinden in een onzekere toekomst.


Zendaya Coleman

Actrice Zendaya Coleman, die in Euphoria een hoofdrol speelt, heeft het publiek gewaarschuwd voor de heftige inhoud van de serie. “Dit is niet zomaar een luchtige tienerserie die je even bekijkt. Het is een rauw en eerlijk portret van verslaving, angst en de moeilijkheden van het leven vandaag. Er zijn scènes die erg indringend zijn. Kijk alleen als je denkt dat je het aankan”, aldus de actrice.

Zendaya Coleman speelt de rol van Rue Bennett die nogal graag een hoop drugs gebruikt en daardoor in moeilijkheden komt. De thema’s vriendschap, seks, identiteit, trauma, sociale media en liefde staan centraal in de nieuwe serie van HBO. De serie is geschreven en geregisseerd door Sam Levinson.

Vorige aflevering
And Salt the Earth Behind You
And Salt the Earth Behind You
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
vrijdag, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
donderdag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
donderdag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
donderdag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
donderdag, 10:00