The Boys

8,0 / 10
59 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nieuwe trailer voor Amazon-serie The Boys

Amazon heeft een nieuwe trailer gelanceerd voor de komende superheldenserie The Boys. De serie is vanaf vrijdag 26 juli te zien op Amazon Prime Video.

The Boys is gebaseerd op de strips van Garth Ennis en is bedacht door Eric Kripke. De serie speelt zich af in een wereld waar superhelden de donkere kant van hun roem omarmen. Het gaat om een ​​groep burgerwachten die informeel bekend staat als 'de jongens' die corrupte superhelden wilden neerhalen en de bereid zijn om gemene acties uit te voeren.

Het bedrijf Vought ontfermt zich over de imago's van deze superhelden, maar enkele van hen lijken hun status ernstig te misbruiken. En dus stelt Billy Butcher (Karl Urban) een groep anti-helden, genaamd The Boys, samen om corrupte superhelden te bestrijden.

De acht afleveringen van The Boys zijn gemaakt door Sony Pictures Television Studios met Point Grey Pictures, Kripke Enterprises en Original Film.

Vorige aflevering
You Found Me
You Found Me
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Gisteren, 09:00
1