The Boys

8.1 / 10
60 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nieuwe trailer voor Amazon-serie The Boys

Amazon heeft een nieuwe trailer gelanceerd voor de komende superheldenserie The Boys. De serie is vanaf vrijdag 26 juli te zien op Amazon Prime Video.

The Boys is gebaseerd op de strips van Garth Ennis en is bedacht door Eric Kripke. De serie speelt zich af in een wereld waar superhelden de donkere kant van hun roem omarmen. Het gaat om een ​​groep burgerwachten die informeel bekend staat als 'de jongens' die corrupte superhelden wilden neerhalen en de bereid zijn om gemene acties uit te voeren.

Het bedrijf Vought ontfermt zich over de imago's van deze superhelden, maar enkele van hen lijken hun status ernstig te misbruiken. En dus stelt Billy Butcher (Karl Urban) een groep anti-helden, genaamd The Boys, samen om corrupte superhelden te bestrijden.

De acht afleveringen van The Boys zijn gemaakt door Sony Pictures Television Studios met Point Grey Pictures, Kripke Enterprises en Original Film.

Vorige aflevering
What I Know
What I Know
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
zondag, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
zondag, 12:00