Unforgotten

8.2 / 10
48 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Unforgotten in juli op NPO Start Plus

Unforgotten is een Engelse misdaadserie van de zender ITV. Het derde seizoen van zes afleveringen werd daar in augustus 2018 afgesloten.

In Unforgotten houden Cassie Stuart (Nicola Walker) en Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar) zich als detectives in Londen bezig met nooit opgeloste 'cold cases'. In het derde seizoen stort het duo zich op een oude moordzaak, nadat bij wegwerkzaamheden aan de M1 de resten worden gevonden van een jonge vrouw die al jaren vermist wordt. Het onderzoek voert Cassie en Sunny naar vier mannen die elkaar al blijken te kennen.

Het derde seizoen van Unforgotten verschijnt op 5 juli bij NPO Start Plus. Later dit jaar zal het ook te zien zijn op NPO 2, maar daarvoor is nog geen datum bekend. ‘Unforgotten laat op een perfecte manier de imperfectie zien van mensen, moordzaken en de wereld waarin wij leven’, schrijft Mandy Gelling in haar recensie, waarin ze Unforgotten een 10 geeft.

Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
03x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Gisteren, 09:00
1