Unforgotten

8.2 / 10
48 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Unforgotten in juli op NPO Start Plus

Unforgotten is een Engelse misdaadserie van de zender ITV. Het derde seizoen van zes afleveringen werd daar in augustus 2018 afgesloten.

In Unforgotten houden Cassie Stuart (Nicola Walker) en Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar) zich als detectives in Londen bezig met nooit opgeloste 'cold cases'. In het derde seizoen stort het duo zich op een oude moordzaak, nadat bij wegwerkzaamheden aan de M1 de resten worden gevonden van een jonge vrouw die al jaren vermist wordt. Het onderzoek voert Cassie en Sunny naar vier mannen die elkaar al blijken te kennen.

Het derde seizoen van Unforgotten verschijnt op 5 juli bij NPO Start Plus. Later dit jaar zal het ook te zien zijn op NPO 2, maar daarvoor is nog geen datum bekend. ‘Unforgotten laat op een perfecte manier de imperfectie zien van mensen, moordzaken en de wereld waarin wij leven’, schrijft Mandy Gelling in haar recensie, waarin ze Unforgotten een 10 geeft.

Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
03x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
zondag, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
zondag, 12:00