Unforgotten

8.2 / 10
48 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Unforgotten in juli op NPO Start Plus

Unforgotten is een Engelse misdaadserie van de zender ITV. Het derde seizoen van zes afleveringen werd daar in augustus 2018 afgesloten.

In Unforgotten houden Cassie Stuart (Nicola Walker) en Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar) zich als detectives in Londen bezig met nooit opgeloste 'cold cases'. In het derde seizoen stort het duo zich op een oude moordzaak, nadat bij wegwerkzaamheden aan de M1 de resten worden gevonden van een jonge vrouw die al jaren vermist wordt. Het onderzoek voert Cassie en Sunny naar vier mannen die elkaar al blijken te kennen.

Het derde seizoen van Unforgotten verschijnt op 5 juli bij NPO Start Plus. Later dit jaar zal het ook te zien zijn op NPO 2, maar daarvoor is nog geen datum bekend. ‘Unforgotten laat op een perfecte manier de imperfectie zien van mensen, moordzaken en de wereld waarin wij leven’, schrijft Mandy Gelling in haar recensie, waarin ze Unforgotten een 10 geeft.

Vorige aflevering
Episode 6
03x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Ragnarok is een nieuwe Noorse dramaserie van Netflix. De serie heeft een premièredatum en een teaser gekregen.
Vandaag, 10:00
Deadline maakt bekend dat de DC Universe superheldenserie Stargirl te zien zal zijn bij The CW.
Vandaag, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2019-2020, dus ongeveer van september 2019 tot september 2020 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2020-2021.
Gisteren, 16:00
Het heeft even geduurd, maar er is eindelijk goed nieuws over de horrorserie van Netflix Black Summer.
Gisteren, 15:00
1
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Gisteren, 14:00
1