Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Gratis streamingdienst IMDb TV komt naar Europa

Videowebsite IMDb gaat streamingdienst IMDb TV ook in Europa uitbrengen. Volgens de site wordt het aanbod van de dienst tevens uitgebreid met duizenden nieuwe titels.

Op IMDb TV is het mogelijk kosteloos series en films te kijken. De dienst verdient geld door advertenties te tonen tussen de video’s. Volgens IMDb worden er vooralsnog minder advertenties dan bij televisiezenders getoond.

De Europese uitrol van IMDb TV start later dit jaar. Het moet nog blijken welke landen als eerste aan de beurt zijn. IMDb TV is al beschikbaar voor Amerikaanse klanten, bijvoorbeeld via de IMDb-website, via de Fire TV-stick of als een gratis kanaal binnen de Amazon Prime Video-app. Volgens het bedrijf heeft de streamingdienst nu wereldwijd 34 miljoen gebruikers.

In onderstaande video wordt getoond hoe IMDb TV series en films aanbiedt.

Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_E71
20 jun 2019 13:16 -
Interessant! Hou ons op de hoogte zou ik zeggen.
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
donderdag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
donderdag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
donderdag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
donderdag, 10:00