The Pier

7.9 / 10
45 min
Thriller, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Spaanse thrillerserie The Pier in juli op NPO 3

The Pier is een Spaanse romantische thrillerserie van het platform Movistar+. De serie ging in première op 18 januari 2019 en is nu in Nederland te zien bij Ziggo Movies & Series.

De NPO heeft laten weten dat de serie The Pier vanaf 20 juli ook te volgen is op NPO 3. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen.

We volgen de succesvolle architecte Alexandra (Verónica Sánchez), die wordt geconfronteerd met haar ergste nachtmerrie wanneer ze het lichaam van haar man Óscar (Álvaro Morte, te zien als El Profesor in La Casa de Papel) moet komen identificeren. Hij is gevonden op een pier in het Spaanse Albufeira-landschap buiten Valencia. Pleegde hij zelfmoord? Een aantal uren voor zijn dood maakte het stel nog plannen voor hun toekomst. Maar het wordt erger: Oscar blijkt een dubbelleven te hebben geleid met een andere vrouw genaamd Veronica (Irene Arcos).

The Pier gaat op 20 juli van start op NPO 3 met elke week een dubbele aflevering. De acht afleveringen zijn vanaf die datum tevens te zien op NPO Start Plus.

Vorige aflevering
Episode 8
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
Vandaag, 15:00
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
Vandaag, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
Vandaag, 13:00
1
Van de stripreeks Sin City wordt een televisieserie gemaakt. Frank Miller, de auteur van de superheldenreeks, en productiemaatschappij Legendary Television hebben daarvoor een contract ondertekend.
Vandaag, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
3
El Vecino (The Neighbor) is een nieuwe Spaanse superheldenserie van Netflix, gebaseerd op het stripboek van Santiago García en Pepo Pérez.
Vandaag, 10:00