Chambers (2019)

7.2 / 10
45 min
Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix stopt met dramaserie Chambers

Chambers (2019) is een Amerikaanse dramaserie van Netflix. Het eerste seizoen ging in première op 26 april 2019 en bestaat uit tien afleveringen.

En daar blijft het bij. Netflix heeft besloten dat er geen tweede seizoen zal volgen. Chambers (2019) gaat over een jonge hartpatiënt die zich gaat verdiepen in het mysterie rond het donorhart dat haar leven heeft gered. Hoe meer ze achter de waarheid komt over de plotselinge dood van haar donor, des te meer begint ze karaktereigenschappen van de overledene over te nemen, waarvan sommige verontrustend sinister zijn.

Uma Thurman en Tony Goldwyn spelen de hoofdrollen in de serie Chambers (2019). Er komt geen tweede seizoen omdat de kijkcijfers en de recensies allebei matig waren. Dat Netflix nu al stopt met de serie is opmerkelijk, 80 procent van de series krijgt bij de streamingdienst een tweede of derde seizoen om zich voldoende te kunnen bewijzen.

Vorige aflevering
The Crystal Organ
The Crystal Organ
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Gisteren, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Gisteren, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Gisteren, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Gisteren, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Gisteren, 10:00