Elite

7.9 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen misdaadserie Elite in september bij Netflix

Elite is een Spaanse misdaadserie van Netflix. De serie ging in première in oktober 2018. Het tweede seizoen is te zien vanaf 27 september.

In Elite kijken we mee over de schouders van drie arbeiderskinderen die naar de meest exclusieve school van Spanje gaan. Dit is een gedwongen keuze, want nadat hun eigen school is verwoest door een aardbeving moeten ze ergens anders naar school. Het leidt tot een confrontatie tussen de arme en rijke studenten. De locatie waar de dramaserie zich hoofdzakelijk afspeelt is de school Las Encinas. Die werd in het eerste seizoen opgeschrikt door een moord van één van de studenten in een zwembad.

In het korte filmpje hieronder zien we twee van de hoofdpersonen (Guzmán en Lu) zichzelf filmen. Het acteurskoppel doet alsof ze eraan twijfelen om de datum bekend te maken. “Ze moeten toch weten wanneer we terug van vakantie komen?”, aldus Miguel Bernardeau, die Guzmán speelt. Maar dan oppert Lu, gespeeld door Danna Paola, om het verlossende woord tegelijk uit te spreken.

Vorige aflevering
Assilah
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Rook is een Amerikaanse bovennatuurlijke serie van de zender Starz. De serie ging in première op 30 juni 2019.
Vandaag, 11:00
Het tiende seizoen komt eraan. AMC heeft aangekondigd wanneer het seizoen gaat beginnen, maar er is meer The Walking Dead nieuws.
Vandaag, 10:00
Dear White People is een Amerikaanse dramaserie van Netflix. Op 2 augustus wordt het derde seizoen gelanceerd.
Vandaag, 09:00
Netflix heeft de castinglijst aangekondigd van de nieuwe zombieserie Army of the Dead, geregisseerd door Zack Snyder.
Gisteren, 17:00
Actrice Chloë Sevigny is te zien in de nieuwe serie We Are Who We Are, die wordt gemaakt door HBO en Sky.
Gisteren, 16:00
Het zijn niet de eerste de beste namen die tot de cast gaan behoren van Emmy winnaar Fargo, de gelimiteerde serie van FX.
Gisteren, 15:30