Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen misdaadserie Elite in september bij Netflix

Elite is een Spaanse misdaadserie van Netflix. De serie ging in première in oktober 2018. Het tweede seizoen is te zien vanaf 27 september.

In Elite kijken we mee over de schouders van drie arbeiderskinderen die naar de meest exclusieve school van Spanje gaan. Dit is een gedwongen keuze, want nadat hun eigen school is verwoest door een aardbeving moeten ze ergens anders naar school. Het leidt tot een confrontatie tussen de arme en rijke studenten. De locatie waar de dramaserie zich hoofdzakelijk afspeelt is de school Las Encinas. Die werd in het eerste seizoen opgeschrikt door een moord van één van de studenten in een zwembad.

In het korte filmpje hieronder zien we twee van de hoofdpersonen (Guzmán en Lu) zichzelf filmen. Het acteurskoppel doet alsof ze eraan twijfelen om de datum bekend te maken. “Ze moeten toch weten wanneer we terug van vakantie komen?”, aldus Miguel Bernardeau, die Guzmán speelt. Maar dan oppert Lu, gespeeld door Danna Paola, om het verlossende woord tegelijk uit te spreken.

Video on youtube
Vorige aflevering
I'm Gonna End This Forever
I'm Gonna End This Forever
07x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Elite