Elite

7.9 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen misdaadserie Elite in september bij Netflix

Elite is een Spaanse misdaadserie van Netflix. De serie ging in première in oktober 2018. Het tweede seizoen is te zien vanaf 27 september.

In Elite kijken we mee over de schouders van drie arbeiderskinderen die naar de meest exclusieve school van Spanje gaan. Dit is een gedwongen keuze, want nadat hun eigen school is verwoest door een aardbeving moeten ze ergens anders naar school. Het leidt tot een confrontatie tussen de arme en rijke studenten. De locatie waar de dramaserie zich hoofdzakelijk afspeelt is de school Las Encinas. Die werd in het eerste seizoen opgeschrikt door een moord van één van de studenten in een zwembad.

In het korte filmpje hieronder zien we twee van de hoofdpersonen (Guzmán en Lu) zichzelf filmen. Het acteurskoppel doet alsof ze eraan twijfelen om de datum bekend te maken. “Ze moeten toch weten wanneer we terug van vakantie komen?”, aldus Miguel Bernardeau, die Guzmán speelt. Maar dan oppert Lu, gespeeld door Danna Paola, om het verlossende woord tegelijk uit te spreken.

Vorige aflevering
Episode 8
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

FC De Kampioenen is een Vlaamse komedieserie van de zender Eén. De serie ging in premiere in oktober 1990 en werd in 2011 na 21 seizoenen afgesloten.
Vandaag, 10:00
Het online bereik van videoplatform Disney+ is in de introductiemaand september 2019 in Nederland 12,4 procent, oftewel 1.805.000 personen van 13 jaar en ouder, zo meldt GfK DAM.
Vandaag, 09:00
De serie Keizersvrouwen gaat over een wereld waarin macht, elite en luxe verleiden tot manipulatie. Waarin politieke spelletjes worden gespeeld en grenzen steeds verder worden verlegd.
Gisteren, 13:00
Riverdale is een Amerikaanse mysterieuze misdaadserie van de zender The CW. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden, dat hier te zien is bij Netflix.
Gisteren, 12:00
Amazon Studios werkt zoals bekend aan een The Lord of the Rings-serie, gebaseerd op de iconische fantasyromans van J.R.R Tolkien. De opnames vinden plaats in Nieuw-Zeeland.
Gisteren, 11:00
Tom Clancy's Jack Ryan is een Amerikaanse serie van Amazon. Het tweede seizoen start op 1 november 2019.
Gisteren, 10:00
3