Elite

7.9 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen misdaadserie Elite in september bij Netflix

Elite is een Spaanse misdaadserie van Netflix. De serie ging in première in oktober 2018. Het tweede seizoen is te zien vanaf 27 september.

In Elite kijken we mee over de schouders van drie arbeiderskinderen die naar de meest exclusieve school van Spanje gaan. Dit is een gedwongen keuze, want nadat hun eigen school is verwoest door een aardbeving moeten ze ergens anders naar school. Het leidt tot een confrontatie tussen de arme en rijke studenten. De locatie waar de dramaserie zich hoofdzakelijk afspeelt is de school Las Encinas. Die werd in het eerste seizoen opgeschrikt door een moord van één van de studenten in een zwembad.

In het korte filmpje hieronder zien we twee van de hoofdpersonen (Guzmán en Lu) zichzelf filmen. Het acteurskoppel doet alsof ze eraan twijfelen om de datum bekend te maken. “Ze moeten toch weten wanneer we terug van vakantie komen?”, aldus Miguel Bernardeau, die Guzmán speelt. Maar dan oppert Lu, gespeeld door Danna Paola, om het verlossende woord tegelijk uit te spreken.

Vorige aflevering
0 hours missing
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van Amazon Prime Video (voorheen Syfy). De serie ging in première in december 2015.
Gisteren, 13:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
American Crime Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging in première in februari 2016.
Gisteren, 10:00
De serie Oogappels, die Talpa heeft gemaakt voor BNNVARA, is eind februari weer te zien als het tweede seizoen van start gaat.
Gisteren, 09:00
In 2014 kwam er een eind aan de animatieserie Star Wars: The Clone Wars bij Cartoon Network. Disney heeft de serie nieuw leven ingeblazen.
woensdag, 15:20