On Becoming A God In Central Florida

6.7 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Komedieserie On Becoming A God In Central Florida komt bij Showtime

Showtime heeft de serie On Becoming A God In Central Florida opgepikt, een donkere komedieserie met afleveringen van een uur met in de hoofdrol Kirsten Dunst.

Het project, van George Clooney en Grant Heslov's Smokehouse Pictures en Sony's TriStar Television, werd vorig jaar door YouTube besteld om dit jaar te debuteren. YouTube zou de serie gaan aanbieden op het platform YouTube Red. Maar volgens bronnen konden YouTube en Sony TV het niet eens worden over allerlei rechtenkwesties.

De negendelige serie On Becoming A God In Central Florida is daarom te zien bij Showtime vanaf 25 augustus. Het is een duister verhaal over de cultus van vrij ondernemerschap en het meedogenloze nastreven van de Amerikaanse droom door één vrouw. Naast Dunst zien we in de serie Théodore Pellerin, Beth Ditto, Mel Rodriguez en Ted Levine.

Vorige aflevering
Go Getters Gonna Go Getcha
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Disney+ gaat de serie The Simpsons ook in de originele 4:3 beeldverhouding aanbieden. Dat zal begin 2020 het geval zijn.
Vandaag, 10:00
Sex Education is een Amerikaanse dramedy van Netflix. De serie ging in première in januari 2019. Binnenkort verschijnt het tweede seizoen.
Vandaag, 09:00
Netflix de belangrijkste acteurs onthuld die een rol gaan spelen in Brand New Cherry Flavour.
Gisteren, 11:00
1
American Crime Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging in première in februari 2016.
Gisteren, 10:00
1
Gary Oldman gaat een rol spelen in Slow Horses, een nieuwe spionageserie die te zien zal zijn bij de streamingdienst Apple TV+.
Gisteren, 09:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een jaarabonnement van Horrify. We mogen vijf abonnementen weggeven ter waarde van € 69,95 per stuk. Doe mee en maak kans op een jaarabonnement!
vrijdag, 14:00