On Becoming A God In Central Florida

6.6 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Komedieserie On Becoming A God In Central Florida komt bij Showtime

Showtime heeft de serie On Becoming A God In Central Florida opgepikt, een donkere komedieserie met afleveringen van een uur met in de hoofdrol Kirsten Dunst.

Het project, van George Clooney en Grant Heslov's Smokehouse Pictures en Sony's TriStar Television, werd vorig jaar door YouTube besteld om dit jaar te debuteren. YouTube zou de serie gaan aanbieden op het platform YouTube Red. Maar volgens bronnen konden YouTube en Sony TV het niet eens worden over allerlei rechtenkwesties.

De negendelige serie On Becoming A God In Central Florida is daarom te zien bij Showtime vanaf 25 augustus. Het is een duister verhaal over de cultus van vrij ondernemerschap en het meedogenloze nastreven van de Amerikaanse droom door één vrouw. Naast Dunst zien we in de serie Théodore Pellerin, Beth Ditto, Mel Rodriguez en Ted Levine.

Vorige aflevering
Go Getters Gonna Go Getcha
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Vandaag, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Gisteren, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Gisteren, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Gisteren, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Gisteren, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Gisteren, 10:00